Ege Postası
Geri

Başkan Soyer’den CHP İzmir’e ‘Geçmiş olsun’ ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanlığı’na hem ‘hayırlı olsun’ hem de il başkanlığına dün gerçekleştirilen ırkçı saldırı için de ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Soyer, yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını diledi ve yeni yılda daha da yüksek başarılara imza atılması temennisinde bulundu.
Başkan Soyer’den CHP İzmir’e ‘Geçmiş olsun’ ziyareti
Haberler / Yerel Politika
3 Ocak 2022 Pazartesi 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2022 yılının ilk ziyaretini CHP İzmir İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi.

Alsancak’taki yeni açılan il binasında İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret eden Başkan Soyer, yeni bina için ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulunurken il başkanlığına dün gerçekleştirilen ırkçı saldırı için de ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Ziyarette Tunç Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu eşlik ederken görüşmede CHP İzmir İl Yöneticileri ve CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da hazır bulundu.

Tunç Soyer hizmete alınan binayı çok beğendiğini söyledi. İl Başkanı Yücel ise Başkan Soyer’e binayı gezdirerek bilgi verdi.

Görüşmede, güzel bir yıl geçmesi temenni edilirken birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

“CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu”

Buluşmada konuşan Başkan Soyer, “CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu. Bol kalabalıklar olsun. Hepinizi çok tebrik etmek, emek veren herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Hep beraber inşallah daha da yüksek başarılara imza atacağız. Yeni yılın iş birliğimizin daha da çok güçlendiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.  

“Sizleri hem takdir ediyoruz hem destekliyoruz”

CHP İzmir İl Başkanı Yücel ise yeni binanın kendilerine heyecan ve motivasyon getirdiğini ifade ederek, “Bir seçim sürecine girdik. O yüzden tüm örgütlerimizle, yerel yönetimlerimizle birlikte partimizi seçimlere hazırlamak için gayret ediyoruz. Her türlü engelleme, kısıtlamalara rağmen bu zor dönemde fedakarca görev yapan belediye başkanlarımızı takdir ediyor ve destekliyoruz. İnanıyorum ki bu seçim Türkiye’nin kaderini değiştirecek ve değişimin önünü açacak. Daha huzurlu bir Türkiye’de seçimden sonra birlikte yaşayacağız” dedi.

Ziyaretin ardından İl Başkanı Yücel sosyal medyadan, ''2022'nin ilk mesai gününde Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'i İl başkanlığımızda misafir ettik. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.'' mesajını paylaştı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası