Ege Postası
Geri

Başkan Soylu, inşaat sektörünün temsilcileriyle buluştu

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes İnşaatçılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Soylu, Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanında olduklarını söyledi.
Başkan Soylu, inşaat sektörünün temsilcileriyle buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mart 2015 Pazar 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Genel kurul sonrası yeni yönetimini belirleyen Menderes İnşaatçılar Derneği, En Bordo Restoran’da tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Dernek üyelerinin yoğun katılım sağladığı geceye Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Menderes Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Taşyürek, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emniyet Müdürü Ali Kundakçı ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır katılım gösterdi.

Sektörün görüşleri önemli

Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Sivil toplum kuruluşları ve dernekler bulundukları bölgenin dinamikleridir. Bizim bölgemizde yer alan STK ve dernekleri Menderes Belediyesi olarak önemsiyoruz. Bizim dönemimizde katılımcı bir anlayışla hareket ederek Menderesimiz’i hak ettiğini noktaya taşıyacağımızı dile getirmiştik. Bunu da gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar kapsamında inşaat sektörünün temsilcilerinin de görüşleri bizler için önemli “ dedi.

Birlik ve beraberlikle geleceğe

Menderes’i modern görünüme ilçenin bütün dinamikleriyle birlikte kavuşturacaklarını kaydeden Başkan Soylu, “ İlçemizi hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren gecemizi gündüzümüze katarak yılmadan, yorulmadan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken katılımcı anlayışla hareket ediyoruz. Sizlerle birlik ve beraberlik içinde Menderesimiz’i geleceğe taşıyacağız. Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanındayız. 

Menderes İnşaatçılar Derneği’nin de bugüne kadar ilçemiz için yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapacağı çalışmalar önemli.  Eski yönetime gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür ederim. Yeni yönetime de göreve başarılar diliyorum “ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası