Ege Postası
Geri

Başkan Sözen, Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altına ödüllendirdi

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 652 Tarihi Kırkpınar Başpehlivan Güreşi'nde altın kemeri sürekli sahibi olan Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Başkan Sözen, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz, yanı...
Başkan Sözen, Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altına ödüllendirdi
Haberler / Spor
30 Temmuz 2013 Salı 18:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 652 Tarihi Kırkpınar Başpehlivan Güreşi'nde altın kemeri sürekli sahibi olan Ali Gürbüz'ü 2 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Başkan Sözen, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz, yanı sıra Kırkpınar'da değişik boylarda derece yapan Antalyalı güreşçileri de 2 Cumhuriyet altını hediye etti.
Kırkpınar birincisi Ali Gürbüz, Kırkpınar Başpehlivan ikincisi İsmail Balaban ile Küçük orta Büyük Boy’da ikinci olan Manavgat Belediyesi güreşçisi Şahali Kurt, Başkan Sözen'i makamında ziyaret etti. Başarılı güreşçilere, Manavgat Belediyesi Güreş Genel Koordinatörü Abdullah Seçim, Antalya Büyükşehir Belediyesi güreş antrenörü Hasan Aydın, Kırkpınar Büyük Orta Birincisi Cemali Küçükgüçlü, Ladikli Mustafa Ölmez ile Manavgat Belediyesi güreşçileri de eşlik etti. Sözen, Ali Gürbüz, İsmail Balaban ve Şahali Kurt'a çift Cumhuriyet Altını takarak ödüllendirdi.
Sözen, Kırkpınar'da üç defa birinci gelerek Antalya'ya altın kemeri getiren Ali Gürbüz'ü tebrik etti. Ali Gürbüz ve Antalyalı pehlivanlarla Kırkpınar'da gururlandıklarını belirten Sözen, bu sene Manavgat Belediyesi 2 Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 29 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası