Ege Postası
Geri

Shakhtar Donetsk'e Türk sağlık sponsoru

Acıbadem Sağlık Grubu, teknik direktör Mircea Lucescu’nun yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşmanın ardından Lucescu, Acıbadem’in...
Shakhtar Donetsk'e Türk sağlık sponsoru
Haberler / Spor
30 Temmuz 2013 Salı 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Acıbadem Sağlık Grubu, teknik direktör Mircea Lucescu’nun yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşmanın ardından Lucescu, Acıbadem’in sağlık hizmetlerinin kalitesini bildiğini, güvenebilecekleri bir sağlık grubuyla işbirliği yaptıklarını söyledi.

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise yurt içinde ve yurt dışında bireysel sporculardan kulüplere ve federasyon takımlarına kadar çok sayıda sporcunun sağlık sponsorluğunu yaptıklarını, Shakhtar Donetsk’in sağlık sponsoru olmaktan dolayı da mutluluk duyduklarını belirtti.

Acıbadem Sağlık Grubu, yaptığı sponsorluklarla spor dünyasının önde gelen destekçilerinden biri olmaya devam ediyor. Türkiye'nin en önemli federasyon ve kulüplerinin sağlık sponsoru olan Acıbadem Sağlık Grubu spora verdiği desteği Türkiye sınırlarının dışına da taşıdı.

Acıbadem Sağlık Grubu, Ukrayna'nın son yıllarda büyük başarılara imza atan futbol kulübü Shakhtar Donetsk ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Türkiye'deki futbol severlerin de yakından tanıdığı teknik direktör Mircea Lucescu'nun yönetiminde olan Shakhtar Donetsk, dört yıl boyunca sağlık hizmetlerini Acıbadem Sağlık Grubu'ndan alacak.

İmza töreninde bir konuşma yapan Mircea Lucescu, Acıbadem Sağlık Grubu'yla daha önce de çalıştığını belirterek şunları söyledi:

"Kariyerimin bir kısmı Türkiye'de geçti. Acıbadem Sağlık Grubu'nun sponsor olduğu takımlardan bazılarında çalışma imkanı buldum. Örneğin Beşiktaş bu takımlardan biriydi. Bundan dolayı Acıbadem Hastaneleri'nin sağlık hizmetinin kalitesini gayet iyi biliyorum. Umarım Acıbadem'i kullanmamıza ihtiyaç olacak bir sakatlık yaşamayız ama öyle bir durumda güveneceğimiz bir sağlık grubuyla iş birlikteliği yaptığımızı biliyorum."

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise Shakhtar Donetsk ile yapılan anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Acıbadem Sağlık Grubu olarak, sporcu sağlığına özel bir önem veriyoruz. Tüm hastanelerimizde sporcu sağlığına yönelik sürdürdüğümüz hizmetlerin yanı sıra grubumuz bünyesinde Türkiye’de ilk ve tek olarak FIFA tarafından akredite edilen ve 'Mükemmeliyet Merkezi' unvanı verilen Acıbadem Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi bulunuyor. Performans artırmadan cerrahiye kadar sporcu sağlığı için gereken tüm hizmetleri 360 derece sunan grubumuzun, sporcu sağlığına verdiği destek her geçen gün artıyor." diyerek, şöyle devam etti:

"Yurt içinde ve yurt dışında bireysel sporculardan kulüplere ve federasyon takımlarına kadar çok sayıda sporcunun sağlık sponsorluğunu yapıyoruz. 4 senedir yurt dışında da sponsorluk anlaşmaları yapıyoruz. Acıbadem Sağlık Grubu olarak yurt dışında toplam 11 kulübün ve federasyonun sağlık sponsoruyuz. Şimdiye kadar Partizan, Kızılyıldız, Dinamo Bükreş, CFR Cluj, Levski Sofia, CSKA Sofia, Lokomotiv Plovdiv, FC Bakü ve Gabala takımlarıyla anlaşma imzalamıştık.

Son bir hafta içinde Azerbaycan ve Ukrayna'dan olmak üzere 2 önemli anlaşma daha yaptık. Azerbaycan Voleybol Federasyonu'nun ardından Ukrayna'nın ve Avrupa'nın en önemli kulüplerinden Shakhtar Donetsk'in sağlık sponsoru olduk. Bu anlaşma kapsamında Shakhtar Donetsk’in oyuncu ve teknik heyeti 4 yıl boyunca sağlık hizmetlerini Acıbadem Sağlık Grubu'na bağlı hastanelerden alacaklar. Shakhtar Donetsk'in sağlık sponsoru olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz."

ACIBADEM'DEN SPORA BÜYÜK DESTEK

Acıbadem Sağlık Grubu Türkiye’de sporun en büyük destekçilerinden biri konumunda bulunuyor. Başta Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu'yla beraber çeşitli spor dallarıyla ilgili 9 federasyonun sağlık sponsorluğunu yapıyor. Grup ayrıca Azerbaycan Voleybol Federasyonu'nun da sponsoru.

Grubun sağlık sponsoru olduğu kulüpler arasında Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor ve Orduspor yer alıyor. Futbolun dışında basketbolda da Acıbadem Sağlık Grubu, Banvit ve Botaş Basketbol Kulübü’nün sağlık sponsorluğunu yürütüyor.

Acıbadem Sağlık Grubu yurt dışında Shaktar Donetsk'le birlikte; CFR Cluj (Romanya), Dinamo Bükreş (Romanya), Partizan (Sırbistan), Kızılyıldız (Sırbistan), CSKA Sofya (Bulgaristan), Levski Sofya (Bulgaristan), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaristan), Bakü (Azerbaycan), Gabala (Azerbaycan) kulüplerinin sağlık sponsorluğunu üstleniyor.

Acıbadem Sağlık Grubu ayrıca Türkiye'de 'Bayanlar Voleybol Ligi' ve 'Erkekler Voleybol Ligi'ne de adını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası