Ege Postası
Geri

Başkan Tugay'dan 'adaylık' açıklaması: 'Soyer devam etmeyecekse... '

İzmir'in tek değişimci belediye başkanı olan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, ‘Büyükşehir için size teklif gelmesi durumunda tavrınız ne olur?’ sorusuna, "İzmir’de bir başkanımız var. Onun devam edip etmeyeceği kararı hem kendisi hem de partimiz tarafından verilmesi lazım. Devam etmeyecekse o zaman adaylar arasında adım geçiyorsa ben de şehrimize neler yapacağımız, neler vaat edeceğimizi söyleyebilirim. Karar partimizindir” dedi. 
Başkan Tugay'dan 'adaylık' açıklaması: 'Soyer devam etmeyecekse... '
Haberler / Yerel Politika
21 Kasım 2023 Salı 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, katıldığı bir canlı yayında yerel mseçime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İzmir'in tek değişimci belediye başkanı olan Tugay, ‘Büyükşehir için size teklif gelmesi durumunda tavrınız ne olur?’ sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti. 

"KARAR PARTİMİZİNDİR" 

Tugay açıklamasında, "Değişim tartışmalarının olduğu kurultay sürecinde hiç kimseyle hiçbir şeyin pazarlığını yapmadım. Böyle bir taahhütte de bulunulmadı. Asla böyle bir şey yok. Karşıyaka’da belediye başkanlığımın devamı için de kimse bana söz vermedi. İçinde bulunduğumuz süreçte bazı partililerimizin İzmir’de büyükşehirle ilgili beni uygun gördüklerine dair teveccühlerini duyuyorum ve bundan da gurur duyuyorum. Böyle bir görev, değerli bir görev… İzmir’in hemen her yerinde yaşamış, ayağımın basmadığı yerin olmadığı bir şehirdir. Büyük bir onur olur. Ancak böyle bir çalışma içinde değilim. İzmir’de bir başkanımız var. Onun devam edip etmeyeceği kararı hem kendisi hem de partimiz tarafından verilmesi lazım. Devam etmeyecekse o zaman adaylar arasında adım geçiyorsa ben de şehrimize neler yapacağımız, neler vaat edeceğimizi söyleyebilirim. Karar partimizindir” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası