Ege Postası
Geri

Başkan Uğurlu: Mesele memleket meselesi

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Kadıoğlu ve partililer ile birlikte Armutlu Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Başkan Uğurlu: Mesele memleket meselesi
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Mart 2017 Çarşamba 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, beraberindekiler ile birlikte Armutlu mahallesinde hem esnaf ziyareti yaptı hem de kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, Referandum ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

‘Evet’ demenin ülkesini seven, vatanına ve milletine bağlı parti gözetmeksizin herkes için çok önemli olduğunu belirten Uğurlu, meselenin memleket meselesi olduğunu vurguladı. Uğurlu konuşmasına şöyle devam etti: Ülkemizin istikrarı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, daha demokratik bir Türkiye ve çocuklarımızın geleceği için sandığa gitmeli ve ‘Evet’ oyu kullanmalıyız.

Türkiye’den rahatsız olan tüm terör örgütleri Avrupa ile birlikte 16 Nisan’da hayır çıkması için her yola başvuruyorlar. Bunun bilincinde ihanet çetelerine fırsat vermemek için, hepimizin üzerine büyük sorumluluk düşüyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, milletin doğrudan iktidarının adıdır. Bu mesele memleket meselesidir.”

Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından vatandaşların sorularını cevaplayarak talep ve sıkıntılarını dinledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası