Ege Postası
Geri

Başkan Yücel’den AK Parti’nin eleştirilerine yanıt: Sıkı tutunun düşüyorsunuz

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti kanadından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. İsim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalarla gezmesini eleştiren Başkan Yücel, tüm vatandaşların hiçbir engelleme ile karşılaşmadan Kılıçdaroğlu’yla istedikleri gibi konuşabildiklerinin altını çizdi ve “AKP'li yöneticilere diyoruz ki sıkı tutunun düşüyorsunuz” dedi.
Başkan Yücel’den AK Parti’nin eleştirilerine yanıt: Sıkı tutunun düşüyorsunuz
Haberler / Yerel Politika
14 Mart 2021 Pazar 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’deki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Örnekköy ikinci etap temel atma töreni için İzmir’e geldi.

Sabahtan akşama kadar İzmir’de birçok programa katılan Kılıçdaroğlu, İzmir programının ilk ayağı olarak Buca Sebze ve Meyve Haline gitmiş ve esnafla sohbet etmişti.

Kılıçdaroğlu’nun hal ziyareti sırasında kendisine yerel yönetimlere ilişkin yöneltilen eleştiriler ise muhalefetin oklarının hedefine yerleşmişti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kılıçdaroğlu’na yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. 

İsim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalarla gezmesini eleştiren Başkan Yücel, tüm vatandaşların hiçbir engelleme ile karşılaşmadan Kılıçdaroğlu’yla istedikleri gibi konuşabildiklerinin altını çizdi ve şunları söyledi; “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu yoğun bir program sonrasında, dün akşam saatlerinde İzmir’den uğurladık. İzmirli hemşehrilerimiz gönül rahatlığıyla Genel Başkanımızla diyalog kurup, dertlerini, sorunlarını, beklentilerini anlatabildi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de vatandaş hükümetten şikayetçi. İşçinin, işsizin, esnafın, memurun, emeklinin, atanamayan öğretmenin bu ekonomik buhrana dayanacak gücü kalmadı. Ekonomi, sağlık ve eğitimdeki belirsizlikler ve samimiyetsiz tutum herkesi isyan etme noktasına getirdi Öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin her gün değişen kararlardan başı dönmüş durumda. Esnaf, dükkanını açacak mı? Açarsa ne zaman kapatacak? HES koduna mı bakacak? Yoksa biriken borçlara mı kararsız. Mutsuz, kaygılı ve daha da ötesi umutsuz... Daha önce 5 maskeyi dağıtamayan hükümetten aşı bekleyen milyonlar endişeli. Vatandaş, hipokrat yemini ettiğini unutup gerçekleri gizleyen Bakan Fahrettin'e itimadını yitirdi... Hal böyleyken gittiği her yerde vatandaşını fırçalayan, açız diyene "Bence abartıyorsun, al keyif çayı iç" diyen, milletin kafasına çay fırlatan, koruma ordusu olmadan insan içine çıkamayan, taşıma insanlarla gittiği kentlerin trafiğini alt üst eden, kibir abidesi adamdan ve onun Türkiye’ye musallat ettiği çürümüş siyaset anlayışından yaka silken yurttaşlarımız, cevabı sandıkta vermeye kararlı... Bu yüzden #izmirisyandachprüyada hashtagini açanlara ve AKP'li yöneticilere diyoruz ki sıkı tutunun düşüyorsunuz!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası