Ege Postası
Geri

Başkan Yücel’den ‘Başkanlar zirvesi’ öncesi sürpriz ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başkan Yücel, ziyareti sosyal medya hesabından duyururken, bu hafta içi gerçekleştireceği belediye başkanları zirvesi öncesinde, Kılıçdaroğlu’na rapor sunduğu ve fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Başkan Yücel’den ‘Başkanlar zirvesi’ öncesi sürpriz ziyaret
Başkan Yücel’den ‘Başkanlar zirvesi’ öncesi sürpriz ziyaret
Haberler / Politika
29 Temmuz 2019 Pazartesi 14:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzMir İl Başkanı Deniz Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyarete gitti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu, Afyon kampını tamamlamasının ardından Ankara’da ziyaret eden Başkan Yücel, ziyareti sosyal medya hesbından duyurdu.

Başkan Yücel’in, bu hafta içi gerçekleştireceği, belediye başkanları zirvesi öncesinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile fikir alışverişinde bulunduğu ve İzmir’deki başkanlarla ilgili detaylı rapor sunduğu öğrenildi. 

Başkan Yücel, görüşmeyi şu sözlerle duyurdu; 

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Partimizi iktidara taşımak için İzmir'de yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Milletimize borcumuz var, partimizi iktidara taşımak için hata yapma lüksümüz yok.İşimiz çok, yolumuz uzun, iktidar yakın!” 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası