Ege Postası
Geri

Başkanımız bir dünya lideri

5 sente muhtaç bir Türkiye’yi dünyadaki kimsesizlerin kimsesi konumuna getiren Başbakan Erdoğan’ı bitirmeye yönelik atılan iftiralara halk itibar etmiyor.İnsanlar bişeylerin farkında artık.60’lı,80’li yıllardaki gibi değil.Türkiye değişiyor…gelişiyor…Ak Parti İzmir Milletvekili-Türkiye-Arnavutluk Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Rıfat Sait, Başbakan Erdoğan’ın başta Balkan coğrafyası olmak üzere Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde kendi başbakanlarından daha çok sevildiğine vurgu yaparak, insanların gözünün, kulağının Başbakan Erdoğan’da olduğunu kaydetti. Sait, “Hutbelerde Erdoğan’a dua edildiğine şahit oldum,bu çok çok önemli bir ayrıntı” dedi.
Başkanımız bir dünya lideri
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Aralık 2013 Salı 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçmişte Osmanlı’nın bir parçası olan balkan ülkelerinin büyük kısmının Türkiye’yi abi olarak gördüğünü, Türkiye ile yakın işbirliğini istediklerini belirten Sait, “Geçtiğimiz günlerde bir takım resmi temaslar için Sayın Başbakanımızla Kosova ziyaretimiz oldu. Orada Piriştina Havalimanını bir Türk firması yapmıştı, Başbakımız onun açılışını yaptı. Orada Kosova, Arnavutluk başbakanlarının bizim Başbakanımıza bakışları, onun yanında duruşları, ona olan saygıları gerçek anlamada gurur verici bir şeydi.” dedi. Balkan coğrafyasındaki insanların da Türkiye’yi çok sevdiklerini hatırlatan Sait, kendi başbakanlarına dahi bu kadar ilgi, alaka göstermediklerini dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan’ın Balkan ülkelerine gittiğinde insanların ellerinde Türk bayrakları ile sokaklara aktığını da sözlerine ekleyen Sait, “Bu içten gelen bir sevgi. Kimseyi orada zorla toplayamazsın. Kosova’da, Arnavutluk’ta, Bosna’da, Sırbistan’ın Sancak bölgesinde, yani Balkanlar’ın hemen her yerinde böyle.” diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası