Ege Postası
Geri

Basketbolun kalbi Foça'da atacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) 3x3 Türkiye Turu İzmir Etabı, 27-28 Haziran 2015 tarihlerinde, Foça Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek.
Basketbolun kalbi Foça'da atacak!
Haberler / Spor
5 Haziran 2015 Cuma 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Basketbol İl Temsilciliği koordinesinde Foça Belediyesi işbirliği ile 3. kez organize edilen turnuva, bir kez daha İzmir’in spor faaliyetlerine renk katacak ve gençliğin basketbola kazandırılmasını sağlayacak. Büyük Erkekler kategorisinde birinci olan takım, TBF 3X3 Türkiye Turu 2015 Finaline katılmaya hak kazanacak.

Turnuvaya katılmak isteyen takımların, 3x3planet.com üzerinden kayıt yaptırmaları ve takım başvuru formu ile tescil başvuru formunu eksiksiz doldurarak, İzmir Basketbol İl Temsilciliği’ne teslim etmeleri gerekiyor. Evraklarını teslim etmeyen takımlar, internet kaydını yapmış olsa bile turnuva dışında tutulacak.
Bilgi: Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri - Kemal Çiftçi, Tel: 0 554 9082299 ve Yusuf Bakırlı, E-Mail: [email protected]
Türkiye Turu ile ilgili ayrıntılı bilgiye; http://www.tbf.org.tr/organizasyonlar/3x3/3x3-turkiye-turu linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası