Ege Postası
Geri

Batman Engelliler Basket Takımı Play-Off için Diyarbakır’a gitti

Batman’ı 2006 yılından bu yana Garanti Tekerlekli Sandalye Ligi'nde temsil eden Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı play-off maçları için Diyarbakır’a gitti.Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol gruplarında play-off maçlarında mücadele...
Batman Engelliler Basket Takımı Play-Off için Diyarbakır’a gitti
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman’ı 2006 yılından bu yana Garanti Tekerlekli Sandalye Ligi'nde temsil eden Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı play-off maçları için Diyarbakır’a gitti.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol gruplarında play-off maçlarında mücadele etme hakkı kazanan 12 takımdan biri olan Batman Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı 1. Lig'e yükselme maçlarında bir üst lige çıkacak 3 takım arasına girme mücadelesi verecek.

25 - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Diyarbakır’da oynanacak play-off maçlarında Çanakkale Boğaz Gücü, İstanbul Küçükçekmece, İstanbul Bağcılar, İskenderun Engelliler, Antakya Belediyesi, Mersin Engelliler, Giresun Engelliler, Yenimahalle Genç Engelliler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar Engelliler, Muş Bedensel Engelliler ve Batman Engelliler Basketbol Takımları mücadele edecek.

İlk 3 takım arasında kalacak takımlar Türkiye 1. Ligi'ne yükselecek. Maçlar Diyarbakır Seyrantepe ve Dicle Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak.

Batman Engelliler Basketbol Takımı antrenörü Abdullah Bayram, "Play-off maçları cumartesi günü başlayacak. Biz Cuma günü Diyarbakır iline ulaşarak özel bir hazırlık maçı yapıp play-off maçlarını bekleyeceğiz. Hedefimiz Batman’ı önümüzdeki sezon 1. Lig'de temsil etmek. Bunun için takım olarak en iyi şekilde hazırlandık." dedi.

Kıt kanaat yapılan destekle ancak ligi bitirebildiklerine vurgu yapan Bayram, gerçek anlamda kentin maddi ve manevi desteğini daha çok görmek istediklerini ifade etti.

Kulüp başkanı Nasrettin Kaya ise yaptığı açıklamada, "Heyecanla beklediğimiz play-off maçları cumartesi günü başlıyor. Takım olarak Batman’ı en iyi şekilde temsil edip bir üst lige çıkmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz." diyerek şunları söyledi:

"Hocamızın gözetiminde son hazırlıklarımızı da tamamladık. Ben tüm Batmanlı basket severlerin Diyarbakır’da oynanacak yükselme maçlarında bize destek vermelerini istiyorum. Takım arkadaşlarıma güveniyorum 1. Lig'e çıkan takım olarak Batman’a dönmeyi arzuluyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası