Ege Postası
Geri

'Spor Aşkına'da bu haftanın konuğu milli takımın smaçörü Gözde Sonsırma

'Spor Aşkına'da bu haftanın konuğu bayan voleybol tarihinin en iyi smacörleri arasında yer alan Avrupa şampiyonu Vakıfbank'ın kaptanı ve A Milli Takım'ın başarılı ismi Gözde Sonsırma oldu.Hakan Artış ve Gizem Durmuş'un hazırlayıp...
'Spor Aşkına'da bu haftanın konuğu milli takımın smaçörü Gözde Sonsırma
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Spor Aşkına'da bu haftanın konuğu bayan voleybol tarihinin en iyi smacörleri arasında yer alan Avrupa şampiyonu Vakıfbank'ın kaptanı ve A Milli Takım'ın başarılı ismi Gözde Sonsırma oldu.

Hakan Artış ve Gizem Durmuş'un hazırlayıp sunduğu ve Skyturk360’ta ekranlara gelen Spor Aşkına'ya konuşan bayan voleybol tarihinin en iyi smacörleri arasında yer alan Avrupa şampiyonu Vakıfbank'ın kaptanı ve A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Gözde Sonsırma, voleybol yaşamına nasıl başladığını, ikizi Özge'ye karşı oynarken neler hissettiği anlattı.

Kadın sporcu olmanın zorluğu, en büyük pişmanlığı ve spor geleceği ile ilgili hedeflerini de anlatan Gözde Sonsırma, ayağındaki beş yıldızlı dövmenin anlamını anlatırken, bebek hayali, maç uğuru, sahada onu en çok neyin kızdırdığını da anlattı.

Hangi sporlara ilgi duyduğunu da anlatan Gözde Sonsırma, en'lerini de sıralarken, en unutamadığı maçı, en beğendiği filmi, en sevdiği müzik tarzı, en beğendiği sporcu ve antrenörün kim olduğunu da 'Spor Aşkına'ya anlattı.

Program Skyturk360’ta 25 Mayıs Cumartesi günü 17.10’da ekranlara gelecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası