Ege Postası
Geri

Rusya Futbol Birliği, maçta kavga eden futbolculara ağır cezalar kesti

Rusya Premier Ligi’nin son haftalarında oynanan maçlarda kavga eden futbolculara Rusya Futbol Birliği (RFS) ağır cezalar kesti.Rusya liginde CSKA Moskova şampiyon olarak yarışı bitirse de maçlardaki gerilim bitmiyor. Lig bitimine bir hafta kalırken...
Rusya Futbol Birliği, maçta kavga eden futbolculara ağır cezalar kesti
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya Premier Ligi’nin son haftalarında oynanan maçlarda kavga eden futbolculara Rusya Futbol Birliği (RFS) ağır cezalar kesti.

Rusya liginde CSKA Moskova şampiyon olarak yarışı bitirse de maçlardaki gerilim bitmiyor. Lig bitimine bir hafta kalırken 29. hafta maçlarında ilginç olaylar yaşandı. Bazı futbolcular sert pozisyonlar yüzünden birbirlerini tokatladı, bazıları taraftarlarla rakip takıma yönelik çirken tezahüratlara eşlik ederken, bazıları da taraftarlarla sürtüşmeyi tercih etti. Sonuç olarak bu davranışlar futbolculara pahalıya mal oldu.

Ligin 29. haftasında Alaniya-Dinamo Moskova karşılaşmasında kavga eden dört futbolcuya toplamda 23 üç maç ceza verildi. Alaniyalı Georgiy Çanturiya 7, takım arkadaşı Danilo Neco 4 maç ceza aldı. Dinamolu Aleksandr Kokorin 7 maç ceza alırken, takım arkadaşı Balazs Dzsudzsak 4 maç ceza aldı.

Aynı haftada Zenit-Volga maçında gol attıktan sonra taraftarlara uygunsuz el hareketi yapan Roman Şirikov ise iki müsabakadan men cezası aldı.

Yine aynı haftada CSKA Moskova’nın şampiyon olmasının ardından taraftarlarla birlikte sevinç gösterisine katılan Alan Dzagoyev küfürlü tezahürat yapmıştı. Önümüzdeki günlerde Dzagoyev’e bu davranışı yüzünden ceza verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası