Ege Postası
Geri

Türkiye Voleybol Federasyonu'na sponspor desteği

Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Tedarik Sponsoru Amway firması oldu. Dünyanın çeşitli ülkelerinde, sporcu ve takımlara desteği bilinen doğrudan satış şirketi Amway, Türkiye Voleybol Federasyonu milli takımlarına 1 yıllık tedarik...
Türkiye Voleybol Federasyonu'na sponspor desteği
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Tedarik Sponsoru Amway firması oldu. Dünyanın çeşitli ülkelerinde, sporcu ve takımlara desteği bilinen doğrudan satış şirketi Amway, Türkiye Voleybol Federasyonu milli takımlarına 1 yıllık tedarik sponsoru oldu.

İstanbul’da gerçekleşen sponsorluk anlaşmasına,Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün, ile A Milli Bayan Takımından Esra Gümüş, A Milli Erkek Takımı'ndan Erhan Dünge ve genç voleybolcular katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil voleybol sporuna verilen desteklerin çoğalmasından duydukları memnuniyeti ifade etti. Mutlugil, “Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) organizasyonel yapısı ve aktiviteleri ile dünyanın en büyük voleybol federasyonlarından birisidir. TVF’nin asli görevi olan Türk voleybolunun gelişimini sadece kendi kaynakları ile karşılaması mümkün değildir. Her zaman sponsora ihtiyaç duymaktadır ve yaptığı sponsorluk antlaşmaları hep uzun süreli olmuştur. Önümüzdeki dönemde de dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden olan Amway’in Türk voleyboluna ilgisi ve sponsorluğu TVF olarak bizi çok memnun etmiştir.” şeklinde konuştu.

A Milli Bayanlar Takım Kaptanı Esra Gümüş de imza törenindeki konuşmasında, “Sponsorlarımızın verdikleri destekle elde ttiğimiz başarılarda önemli bir yeri var. Önümüzde Akdeniz Oyunları ve Avrupa Şampiyonası başta olmak üzere şampiyonluk sevincini yaşamak ve yaşatmak istediğimiz yine birçok önemli organizasyon bizleri bekliyor. Maddi desteğin yanında ürün sponsorlukları da bizler için çok önemli. Bayan takımı olarak Amway’in kozmetik ve cilt bakımından vitamin ve beslenme destek ürünlerine çeşitli ürünlerini kullanmaktan da çok mutlu olacağız.” dedi.

Toplantıya katılan A Milli Erkek Takımı'ndan Erhan Dünge ise her geçen gün voleybola olan ilginin artmasında sponsorların da büyük etkisi olduğunu belirterek, “Herkesçe tanınan, büyük kurumların ülkemizde voleybol sporu ve sporcusuna destek olmalarından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu hem bizlerin uluslararası başarılarında hem de voleybolun daha geniş kitlelerce bilinmesi ve ilgi gösterilmesi açısından önemli.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası