Ege Postası
Geri

Akdeniz Oyunları'nın yapılacağı Adana Atlıspor Kulübü'nde inşaatlar sürüyor

Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören, Akdeniz oyunlarının binicilik müsabakalarına ev sahipliği yapacak kulüpteki tesislerin inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Güngören, "Adana'nın marka değeri olan kulübümüze...
Akdeniz Oyunları'nın yapılacağı Adana Atlıspor Kulübü'nde inşaatlar sürüyor
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören, Akdeniz oyunlarının binicilik müsabakalarına ev sahipliği yapacak kulüpteki tesislerin inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Güngören, "Adana'nın marka değeri olan kulübümüze yakışır bir organizasyon için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız." dedi.

Namık Kemal Güngören, Yönetim Kurulu üyeleri Nail Aktaş, Rıdvan Söyler, Mehmet Aytekin ve İsmail Boyraz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Akdeniz Oyunları'nda geri sayım sürerken kulüpteki inşaat çalışmaları ve hazırlıkların da tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Güngören, onarım ve yenileme çalışmalarının haziran ayının ilk haftasında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Projelerin bitirilmesiyle kulübün görünümü ve altyapısı ile uluslar arası çağdaş bir görüntü kazanacağını dile getiren Güngören, birçok prestijli müsabakaya da ev sahipliği yapabilecek konuma geleceklerini vurguladı. Güngören, sürecin başından bu yana desteklerini esirgemeyen yetkililere teşekkür ederken, "Akdeniz oyunları kapsamında kulübümüze kazandırılacak bu yeni tesislerde Adana'da binicilik sporunda başarılı sporcular yetiştirmek ve ulusal ve uluslar arası binicilik yarışları düzenlemek bizlerin en önemli görevi olacaktır." diye konuştu.

Güngören, kendisi ve yönetim kurulundaki arkadaşlarının Adana Atlıspor Kulübü'ndeki çalışmaları ön yargısız, tarafsız ve beklentisiz yürüttüklerini anlatarak, her türlü yapıcı eleştiriye açık olduklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası