Ege Postası
Geri

Batman'da asayiş ekipleri göz açtırmıyor

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların huzur ve sukûnunu sağlamak, gençlerin ve çocukların suça karışmalarını engellemek ve önlemek amacıyla, park, bahçe ve halkın yoğun olarak bulunduğu...
Batman'da asayiş ekipleri göz açtırmıyor
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 17:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların huzur ve sukûnunu sağlamak, gençlerin ve çocukların suça karışmalarını engellemek ve önlemek amacıyla, park, bahçe ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde çalışma ve kontrollerini sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarda, kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen 10 işyerine 4207 sayılı kanuna uymamaktan toplam 14 bin 736 lira idari para cezası kesildi. Kaçak bahis oynandığı tespit edilen 6 iş yerine ise 30’ ar gün kapatma cezası, iş yeri sahipleri hakkında da 7258 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan gerekli adli işlemler yapıldı.

Ayrıca iki ayrı adreste fuhuş yapıldığının ihbar edilmesi üzerine yapılan baskında fuhşa aracılık ettiği tespit edilen bir şahıs yakalanarak gerekli adli işlemler yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası