Ege Postası
Geri

Batur'dan gençlere Pinhani morali

Narlıdere Belediyesi’nin düzenlediği, üniversite sınavı sonrası moral konserinde gençler stres attı. Pinhani gurubunun söylediği şarkılarla coşan gençler, Narlıdere Demokrasi meydanını doldurdu.
Batur'dan gençlere Pinhani morali
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mart 2013 Pazartesi 20:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Melodik yapısı ve diğer müzik gruplarından farklı tarzıyla gençlerin çok sevdiği rock müzik topluluğu Pinhani, Narlıdere’de üniversite sınavı sonrası gençleri doyasıya eğlendirdi. “Başka Şeyler” adlı son albümü ile gençlerin ilgi odağı olan grup Pinhani, Narlıdere demokrasi meydanında muhteşem bir konser verdi. Üniversite sınavında ter döken gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde hayranları, hep birlikte söylenen şarkılara eşlik etti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan hiç ayrılamayın
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur stresli üniversite sınavı sonrası pinhani konserine katılan gençlere bir konuşma yaptı. Aylar öncesinden Pinhani konseri ile Demokrasi meydanında buluşmak için gençlere söz verdiğini hatırlatan Batur “Sınav günü akşamım hep beraber eğleneceğiz demiştik. İşte şimdi buradayız. Öncelikle sınava girenlere başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Siz genç kardeşlerime tek bir sözüm var. Sınavlar bir tarafa Cumhuriyetten, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği laiklikten ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan hiç ayrılamayın” dedi. Narlıdere Belediye Başkan Batur Pinhani konseri sonunda gurup elemanlarına plaket ve çiçek verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası