Ege Postası
Geri

Batur inceleme gezisinde

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2. İnönü mahallesi ve Narkent’te incelemelerde bulundu. Bölgedeki eksikliklerin tespit edilmesini amaçlayan inceleme gezisine Başkan Batur’un yanı sıra, Belediye birim müdür ve amirleri de eşlik etti.
Batur inceleme gezisinde
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Şubat 2013 Cuma 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Narlıdere Belediyesi Başkanı Abdül Batur, inceleme gezisine 2. İnönü Mahallesi muhtar vekili Nuran Yalçın’ı ziyaret ederek başladı. Başkan Batur ve ekibi Muhtar ve mahallenin önde gelenlerinden, bölgedeki eksiklikleri dinledi. 2. İnönü Muhtar vekili Nuran Yalçın, kentsel dönüşüm projesi kapsamında, 2.inönü Mahallesi ve çevresinde yapılması planlanan değişikliklerden memnun olduklarını, bu projeye hayat ve destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkürlerini iletti. Muhtar Yalçın, 72 konutun değişimi için yapılan çalışmaların en başından bugüne halkın yanında olan Abdül Batur’a, 2. İnönü Mahallesinin değişime hazır olduğu mesajını vererek “ Biz Başkanımıza bugüne kadar verdiği her türlü desteğe teşekkür ediyoruz. Artık değişimin 2. İnönü başlama zamanı gelmiştir. Biz mahalle sakinleri olarak gerekli izinlerin başkanımıza verilmesini istiyoruz. Herkes gibi modern ve kaliteli bir hayatı yaşamak bizimde hakkımız. Başkanımıza güveniyoruz ve her zaman yanında olduğumuzu hatırlatıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası