Ege Postası
Geri

Bayındır da böyle coşku görülmedi

Bayındır 18. Uluslararası Çiçek Festivalinin 2 Mayıs 4. gecesi festival tarihinin en unutulmaz gecesini yaşadı. Hakan Doğanay’ın eğlenceli sunumu ile başlayan konser gecesinin devamında pop müziğin dev ismi Bengü sahne aldı.
Bayındır da böyle coşku görülmedi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Mayıs 2015 Pazartesi 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakan Doğanay’ın çılgın şovu ile coşan Bayındırlılar Yakın zamanda kaybettiğimiz Değerli sanatçı Kayahan’ı da ışıklar içinde anmayı ihmal etmedi. Hakan Doğanay havai fişekler eşliğinde sahneyi Bengü ye bıraktı.
 
Bengü’nün sahneye çıkması ile başlayan coşku gece sonuna kadar aralıksız devam etti. Bengü sevgisi konser alanına sığmadı. Aşırı kalabalıktan dolayı konser alanına giremeyen insanlar coşkuya tel örgülerden eşlik ettiler.
 
Bengü’nün repertuarında unutulmaz eserlere de yer vermesi geceyi renklendirdi. Bayındırlılara unutulmaz bir gece yaşatan Bengü’ye Bayındır belediye başkanı Dr. Ufuk Sesli unutulmaz gecenin anısına plaket ve Bayındır’ın eşsiz kokulu çiçeklerinden takdim etti. Ayrıca Başkan Sesli “ Bu Festival Bizim Hep Beraber İlçemize Ve Festivalimize Sahip Çıkacağız, İlçemizi En Aydınlık Yarınlara Birlikte Taşıyacağız. ”sözleri ile programın finalini yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası