Ege Postası
Geri

Bayındır'da ova yoluna toprak dolgu

İZMİR'in Bayındır İlçe Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri ekibi, çiftçinin ulaşımının kolaylaşması için Yakacık Mahallesi'ndeki ova yoluna toprak dolgu çalışması başlattı.
Bayındır'da ova yoluna toprak dolgu
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ağustos 2014 Cumartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çiftçinin ürününün pazara ulaşmasında kolaylık sağlaması ve ulaşım kalitesinin artması için Bayındır'ın Yakacık Mahallesi'ndeki ova yolunda toprak dolgu çalışması başlatıldı. Şuna için 3 kilometrelik çakıl alana, yaklaşık 1.5 metrelik toprak dolgu yapıldığı açıklandı. Üreticinin ulaşım sorununu çözmeye gayret gösterdiklerini ve gelen talepleri karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Bayındır Belediye Başkanı CHP'li Ufuk Sesli, "Yöremiz tarım memleketi. Üretici zaten zor şartlarda üretim yapıyor. Biz ise onlara destek oluyoruz. Belediye olarak her zaman üreticimizin yanında olacağız" dedi. Mahalle Muhtarı Abdullah Gezelge, "Köyde 15 sene boyunca bekçilik yaptım. Hayatım boyunca Yakacık'ta yaşadım. Eskiden beri ova yollarında çok sıkıntı çektik. Yollar eski ve taşlıydı. 10 gündür 3 kamyon ve 1 Greyder yollarımızın düzenlenmesiyle ilgili çalışıyor. Umuyorum ki bu yeni düzenleme ile çiftçimiz, tarlalarına sorunsuz ulaşacak" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası