Ege Postası
Geri

Bayındır'da toplu sözleşme imzalandı

Tüm Yerel-Sen (Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası) sendikası ile Bayındır Belediyesi arasında 2016 yılına kadar geçerli olacak toplu sözleşmeye ilişkin imza töreni düzenlendi.
Bayındır'da toplu sözleşme imzalandı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Şubat 2015 Pazartesi 18:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Tüm Yerel-Sen Sendikası ile Bayındır Belediyesi arasında 2016 yılına kadar geçerli olacak toplu sözleşmeye ilişkin imza töreni düzenlendi.
Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk SESLİ’nin yanı sıra, TümYerel-Sen Genel Merkez Yöneticisi Arif ALEL, Tüm Yerel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Dr. Hakan KIRAN, şube yöneticileri ile belediye çalışanları katıldı.
01 Ocak 2015 tarihinden geçerli olacak toplu sözleşme töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Ufuk Sesli “Biz bugüne kadar Belediye olarak her zaman personelimizin lehine olan çalışmalarda onların yanında olduk. Bugün ve bundan sonrada her zaman onların haklarının takipçisi olacağız. Yapılan toplu sözleşme tüm  personelimiz için hayırlı olsun” dedi.

Tüm Yerel- Sen İzmir 1 Nolu Şube Hakan KIRAN’da, “Emekten yana tavır sergileyen başkanlarımızı sonuna kadar destekliyoruz” diye konuştu.
İmzaların atılmasının ardından Şube Başkanı KIRAN, belediye emekçilerine yemek yardımı yapılması için de Başkan SESLİ’den söz aldı.
Toplam 55 memur ve sözleşmeli çalışanı ilgilendiren toplu sözleşmeyle çalışanlar; maaşlarına aylık net 450 TL, Ramazan Bayramı’nda 250 TL Kurban Bayramında ise 350 TL ikramiyenin alacaklar.
Sözleşmeyle birlikte belediyede çalışan kadın emekçiler “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nde izinli sayılacaklar.
Tören günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ve düzenlenen kokteyle son buldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası