Ege Postası
Geri

Bayır gönlünde yatan aslanı açıkladı!

2014 Mart'da yapılacak yerel seçimler öncesi ismi bir çok ilçede belediye başkanlığı için dillendirilen CHP İzmir eski İl Başkanı Tacettin Bayır bu doğrultuda ilk kez konuştu. İl Başkanlığı’na atanmadan öncede milletvekilliğini düşündüğü ve bu hedefinde bir sapma olmadığını ifade eden Bayır, belediye başkanlığı adaylığı içinse açık kapı bıraktı.
Bayır gönlünde yatan aslanı açıkladı!
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Haziran 2013 Çarşamba 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir eski İl Başkanı Tacettin Bayır 2014 seçimlerindeki yol haritasıyla ilgili ilk kez konuştu.İsmi uzun zamandır Güzelbahçe, Karabağlar, Buca ve Konak belediye başkanlığı için dillendirilen Bayır, Ege Postası’na bu doğrultuda önemli açıklamalar yaptı.

ANA HEDEF VEKİLLİK AMA...
Geçtiğimiz yıl 3 adayın yarıştığı ve Ali Engin’in zaferle ayrıldığı il kongresi sonrası kenara çekilmeyen, partinin etkinliklerinde ve toplantılarında boy gösterip sade bir üye olarak çalışmalara katılan Bayır ana hedefinin milletvekilliği olduğunu söyledi. İl Başkanlığı’na atanmadan öncede milletvekilliğini düşündüğü ve bu hedefinde bir sapma olmadığını ifade eden Bayır, belediye başkanlığı içinse açık kapı bıraktı.

SENLE AŞABİLİRİZ DERLERSE…
Genel Merkez nezdinde yapılan bazı kamuoyu yoklamalarında sıkıntılı çıkan ilçelerin bulunduğunu ifade eden Bayır, “Buca, Karabağlar ve Menderes gibi bazı ilçelerde yapılan yoklamalarda sıkıntılı durum ortaya çıkıyor. Genel merkez seçimi alma noktasında aday ekseninde tıkanıklık yaşarsa ve ‘bunu senle aşabiliriz’ derse ‘hayır’ diyemem” dedi.

BİR YERE ADAY OLSAYDIM ORADA ÇALIŞIRDIM
İl Başkanlığı’na belediye başkanlarının kavgalı olduğu partinin borcunun çok olduğu bir dönemde atandığını ve görevden kaçmadığını belirten Bayır, “ Ben 30 yıldır CHP’ye hizmet ediyorum. İsmimin bir takım ilçelerde geçmesi doğal…Her yere aday olan benden başkasıyla olmaz diyen biri değilim. İl kongresi sonrası partinin etkinliklerine katıldım. Çalışmalarda yer aldım. Bölge toplantılarına gittim. Daha serbest çalışma imkanım oldu. Herhangi bir ilçeye aday değilim. Aday olsam sadece o ilçede çalışma yapardım. Ben en kuzeyden en güneye tüm ilçelere gidiyorum. Bana nerede ihtiyaç duyulursa orada görev yaparım” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası