Ege Postası
Geri

Bayraklı Aydın'ı eli boş gönderdi

Basketbol Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bayraklı Belediyespor, Aydın 1923 Basketbol Takımı 79-33 mağlup ederek, ilk galibiyetini aldı.
Bayraklı Aydın'ı eli boş gönderdi
Haberler / Spor
5 Ocak 2014 Pazar 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2013- 2014 Sezonu Erkekler Basketbol Ligi’nde bu yıl ilk defa  mücadele gösteren Bayraklı Belediyespor, Aydın temsilcisini eli boş gönderdi. Cumhuriyet Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı taraftar desteğini arkasına alan Bayraklı Belediyespor,  rakibini rahat geçti. Oynadığı karşılaşmalarda iyi mücadele göstererek şansızlığını bir türlü kıramayan Kırmızı Beyazlılar, Aydın 1923 Basketbol takımını yenerek rahat bir nefes aldı.


Karşılaşmaya  rahat başlayan Bayraklı Belediyespor, ilk çeyreği 15 -5 önde tamamladı. İkinci çeyrekte atağa geçen ve isabetli şutlar bulan rakibi karşısında Bayraklı Belediyespor,  sayı üretmeye devam ederek ilk devreyi 32- 14 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısı oldukça çekişmeli geçti. Aydın 1923 ekibi farkı kapatmaya çalışsa da Bayraklı Belediyespor’un basketbolcuları buna izin vermedi. Etkili savunma yaparak rakibine geçit vermeyen Kırmızı Beyazlılar, peş peşe bulduğu sayılarla üçüncü periyotu 61 -20 önde tamamladı. Son periyotta konsantrasyonunu ve gücünü kaybetmeden rakip takım karşısında rahat bir oyun sergileyen ve savunmasını da sertleştiren Bayraklı Belediyespor, mücadeleyi 79 -33 kazanarak, genç kadrosu ile Bölgesel Lig'deki ilk galibiyetini aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası