Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi dev bir aile

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ bir Ramazan Bayramını daha personeliyle birlikte yaşadı. Başkan Hasan Karabağ Osmangazi, Çamkıran Hizmet Binası ve Temizlik İşlerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde personeliyle bir araya geldi.
Bayraklı Belediyesi dev bir aile
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ağustos 2013 Çarşamba 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, beşinci kez çalışanlarıyla birlikte Ramazan Bayramını yaşamanın mutluluğunu içinde onlarla bir araya geldi.
Çalışanlarıyla ilk olarak Çamkıran Hizmet Binası’nda bir araya gelen Başkan Karabağ daha sonra Osmangazi Hizmet Binasına geçti. Müdürlük olarak topluca ziyaret eden çalışanlar Başkan Karabağ’ı çiçek yağmuruna tuttu. Tek tek bayramlaşan Karabağ daha sonra Temizlik İşleri Şantiyesi’ne gitti.



Yeni hizmetler ve yapılan çalışmalarla İzmir’de adlarından sık sık söz ettirdiklerini söyleyen Karabağ, “Zaman su gibi akıp geçiyor. Bu bizim birlikte geçirdiğimiz beşinci Ramazan Bayramımız. İzmir’de çalışanlarına en yüksek ücreti veren belediye olduğumuz her yerde konuşuluyor. İşçi ücreti ile Belediyeler batmaz. Kurumları sağlam gelirlere bağlamak gerekir. O yüzden biz çalışanlarımıza sahip çıkıyoruz, çalışanlar da belediyeye sahip çıkıyor. Bu kuruma sahip çıkın” dedi.
Bayraklı Belediye çalışanlarının tamamının katıldığı bayramlaşma töreniyle dev bir aile olduğunu tekrar gözler önüne serdi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası