Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi'nde zorlu dönemeç geçildi

Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatı tüm hızıyla sürerken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'da çalışmaları gün gün takip etmeye devam ediyor. Deniz seviyesinden 17 metre aşağıdan başlayan inşaat Haziran ayına gelindiğinde 4 katı tamamlanmış olarak kara seviyesine ulaştı. İnşanın zor bölümünün tamamlandığını belirten Karabağ, bundan sonraki süreçte işlerin daha kolay ve süratli gelişeceğini söyledi.
Bayraklı Belediyesi'nde zorlu dönemeç geçildi
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2014 Perşembe 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir’de ilk defa 17 metre deniz seviyesinin altında bir çalışma olan Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binası zemininin 16 ve 17'nci metrelerinde andezit denilen sağlam zemin bulunarak, inşası gelinen noktada 4'üncü kata kadar çıktı. BayraklıBelediyesi yeni hizmet binası denize sıfır noktadan 17 metreye inilen İzmir’deki tek çalışma olma özelliği taşıyor.

"Bayraklı'ya hayırlı olsun"
Yapımına başlandığı günden bu yana projeyi adım adım takip eden, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yerin dört kat altına kadar inen otoparkı yerinde inceledi. Karabağ, “ İlk 4 katı tamamlanan Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasını gezdik. En alt kata inerek, izolasyon çalışmalarını, otopark ve arşiv katlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İnşa edilen tüm katlardaki izolasyon başarıyla tamamlandı. Zemin seviyesine geldik. Bundan sonra kalan katların daha hızlı şekilde yapılacağını düşünüyoruz. Kısa süre de de tamamlayarak, ilçemize burada hizmet vermeye başlayacağız. Belediye hizmet binamız Bayraklı'nın en görkemli yerinde yükseliyor” diye kaydetti. Karabağ, Bayraklı Belediyesi hizmet binası yer altını çok iyi kullanan, otoparkının yeterli olduğu ek istimlak ile İzmir’in en prestijli binalarından biri olacak. Başta Bayraklı halkı olmak üzere tüm vatandaşlarımız için hayırlı olsun" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası