Ege Postası
Geri

Bayraklı Belediyesi’nden gençler için dev organizasyon

Bayraklı Belediyesi 16-19 Mayıs tarihleri arasında Gençlik ve Spor Festivali düzenliyor. Gençlerin buluşma noktası olacak festival kapsamında break dans, extreme rampa, beat box şov, uçurtma şenliği gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Ünlü sanatçılar Haluk Levent ve Murat Boz konser verecek. Bayraklı Belediyesi’nden gençler için dev organizasyon
Bayraklı Belediyesi’nden gençler için dev organizasyon
Haberler / Yerel Yönetimler
13 Mayıs 2015 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi gençler için festival düzenliyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz aylarda belediye bünyesinde kurulan gençlik masası üyeleriyle bir araya gelerek onlardan gelen önerileri dinlemişti. Toplantıda gençlerin “Festivali düzenlensin” önerisi kabul gördü. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 16-19 Mayıs tarihleri arasında ilçenin farklı noktalarında Gençlik ve Spor Bayramı Festivali yapılması kararlaştırıldı.



BU FESTİVALDE YOK YOK
Festival cumartesi günü saat 17.30’da Sevgi Yolu’ndan kortej yürüyüşüyle başlayacak. Bayraklı sahilde extreme rampa şov, break dans, parkur ve akrobasi şovuyla devam edecek. Saat 21.00’da Haluk Levent gençlerle buluşacak. Festivalin ikinci günü birbirinden eğlenceli şovlar sergilenecek. Pazar günü Saat 13.00’da Bayraklı Sahilde gençler Çamdibi Bandosu’nun şarkılarıyla coşacak, uçurtma şenliğinde uçurtmalar özgürlüğe kanat çırpacak. Devamında zumba, beat box, rampa ve break dans şov, parkur ve akrobasi şovu yapılacak. Festivalin 2. gününde Mustafa Özenç ve Lokman Demirkıran şarkılarıyla festivale katılanları coşturacak. Pazartesi günü ise etkinlikler Şehit Hakan Ünsal Parkı’nda sürecek.



ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ise anlamlı bir etkinliğin altına imza atılacak. Saat 12.00’da Şehit Ümit Boz Tesisleri’nde gençler hep bir ağızdan Atatürk’ün gençliğe hitabesini okuyacak. Saat 14.00’da ise Bayraklı sahilde yöresel oyunlar gösterisi sergilenecek. Festival Migros Kafe’den Smyrna Meydanı’na yapılacak Ata’ya saygı yürüyüşüyle son bulacak. Saat 21.00’da ünlü sanatçı Murat Boz sevenleri ile Smyrna Meydanı’nda buluşacak. Boz, sevilen şarkılarını gençler için seslendirecek.
 
ATALARI'NIN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAKLAR
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, gençlerin yoğun ilgi göstereceği bir festival düzenleyeceklerini belirterek, “Atatürk’ün gençlere armağan ettiği, kurtuluş savaşımızın başladığı tarih olan 19 Mayıs haftasında bir festival düzenliyoruz. Festival önerisi gençlerden geldi biz de kabul ettik. Birbirinden güzel etkinliklerimiz olacak. Konserler düzenleyeceğiz. Gençler Atalarının emanetine sahip çıkacak. Özellikle gençlerimizi festivalimize bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası