Ege Postası
Geri

Bayraklı CHP bu iddia ile sarsıldı

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, kendisine küfür ve hakaret edip, tehdit ettiği iddiasıyla CHP Bayraklı eski meclis üyesi Mehmet Ali Açık hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Bayraklı CHP bu iddia ile sarsıldı
Haberler / Yerel Politika
19 Haziran 2014 Perşembe 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İlçe  yönetimi tarafından hakkında disiplin dosyası hazırlanan ve  ihraç istemiyle dosyası il yönetimine gönderilen CHP Bayraklı eski meclis üyesi Mehmet Ali Açık’ın geçtiğimiz gün Bayraklı’da katıldığı bir düğünde, Cemalettin Alper’in yanına giderek küfür ve hakaret ettiği iddia edildi.Alper’in Açık’a karşılık vermediği ve düğünde bulunanların Açık’ı, Alper’in masasından uzaklaştırdıkları belirtildi.  İl yöneticisi Kemal Kaygül ve meclis üyeleri Münir Demir ile Cindi Canpolat’ında yaşananlara şahit olduğu bildirildi.



ÖLÜMLE TEHDİT
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper,  yaşanan olayın ardından kendisine küfür eden ve tehditler savuran Açık hakkında Avukat Gamze Gül Çamur aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Avukat Çamur tarafından İzmir  Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen dilekçede, “müvekkilimin eşi ve çocuklarında korku ve kaygı yaratarak, müvekkile ağza alınmaya utanılacak küfürler sarf ederek hakaret eden ve ölümle tehdit eden Memet Ali Açıkel’den şikayetçiyiz” ifadeleri yer aldı.

TAZMİNAT DAVASI DA AÇACAĞIZ
Avukat Gamze Gül Çamur, “ Suç duyurusunda bulunduk. Ceza davası açılmasını talep ettik. Önümüzdeki süreçte Açık'a  müvekkilime ailesinin yanında toplum içinde küçük düşürücü davranışlarda bulunduğu ve müvekkilimde yarattığı derin üzüntü ile  haysiyet kırıcı durum için manevi tazminat davası açacağız”dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası