Ege Postası
Geri

Bayraklı CHP'de kriz bitmiyor! O isimler toplantıya yine katılmadı

CHP Bayraklı’da ilçe yönetimi içinde yaşanan kriz bitmiyor. Daha öncede ilçe yönetim kurulu toplantısına katılmayan 10’a yakın yönetici bugün yapılması gereken toplantıya yine katılmadı.
Bayraklı CHP'de kriz bitmiyor! O isimler toplantıya yine katılmadı
Haberler / Yerel Politika
9 Nisan 2021 Cuma 20:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Bayraklı’da sular bir türlü durulmuyor İlçe Başkanı Pınar Susmuş'la aralarında görüş ayrılığı olan 10’a yakın yönetici bugün yapılması gereken toplantıya yine katılmadı ve toplantı gerçekleştilemedi.

O İSİMLER DAHA ÖNCE YİNE KATILMAMIŞTI

Geçen ayda 10'a yakın yönetici yine toplantıya katılmamış ve çoğunluk krizi yaşanmıştı. Tüzük gereği üst üste 3 toplantı çoğunluk nedeniyle gerçekleşmezse başkan ve yönetimin düşeceği için gözler ikinci toplantıya çevrilmişti. Yöneticiler toplantıya katılarak gerginliğin bitmesi için bir adım atmıştı.

2. ÇOĞUNLUK KRİZİ

Ancak 10’a yakın yönetici bugün yapılması planlanan toplantıya bir kez daha katılmazken, çoğunluk krizi yeniden başladı. Yöneticiler bundan sonraki süreçte 2 toplantıya katılmazsa başkan ve yönetim tüzük gereği düşecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası