Ege Postası
Geri

Bayraklı Gençlik Festivali'ne büyük ilgi

Bayraklı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlik ve Spor Festivali üçüncü günüde de birbirinden farklı etkinliklerle gerçekleşti.
Bayraklı Gençlik Festivali'ne büyük ilgi
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Mayıs 2015 Salı 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gençlik ve Spor Festivali'nin 3. günü Fatma Hikmet Kaşerci İlköğretim Okulu, Bayraklı Lisesi, 50. Yıl İlkokulu, Gümüşpala Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi ve Halit Özpirinç Anadolu Lisesi’nde başladı. Çeşitli akrobasi ve dans gösterilerinin yer aldığı sunum öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. 



NEFESLERİ KESEN GÖSTERİLER
Festival akşam saatlerinde Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Uysal Parkında devam etti. Gençlerin adeta akın ettiği festival programında ilk olarak Dj Markone ve Dj Brok sahne aldı. Son dönemin popüler şarkılarını çalan DJ'ler gençleri coşturdu. Soğuk Heykel atölyesi sanatçıları farklı canlandırma performansları sergilerken Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Zumba ekibi dans gösterileriyle yine büyüledi. Kendilerine color addicts crew adını veren grup ise sergiledikleri graffiti performansı ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Voodoo west crew'in break dansı ilgiyle izlendi. Voodo wings-void adlı grubun bisiklet ve patenle parkur üzerinde sergiledikleri gösteri ise nefesleri kesti. 



RAP SANATÇILARI COŞTURDU
Etkinliğin ikinci bölümünde ise rap müziğin sevilen isimleri Ege Çubukçu, Grogi ve Anıl Piyancı sahne aldı. Gençler, rapçilerin çaldığı ve söyledikleri şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadı.   
 
BAŞKAN KARABAĞ DA İZLEDİ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  gençlerin coşkusuna ortak oldu. Rap konserini gençlerle birlikte rakip eden Başkan Karabağ,  "Festivalimiz beklediğimizden daha yoğun ilgi gördü. Gençlerden çok olumlu dönüşler aldık. Bu da bizi mutlu etti" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası