Ege Postası
Geri

Bayraklı İlçe Örgütünden dayanışma yemeği

CHP Bayraklı İlçe Örgütü dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Programda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bizim yol haritamız belli… Biz bu yola çıkarken Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında durmaya devam edeceğiz." derken, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da "Bayraklı’da çok iyi bir sonuç aldık.Belki ülke genelinde olmadı ama İzmir’de Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırdık. Bayraklı’da bir kez daha yerel seçimlerde kazanacağız arkadaşlar… Çalışmalara bir an önce başlamalıyız." dedi.
Bayraklı İlçe Örgütünden dayanışma yemeği
Haberler / Yerel Politika
31 Ağustos 2023 Perşembe 21:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- 16 Eylül’de yapılacak CHP İzmir İl Kongresi öncesi Bayraklı İlçe Örgütü, Bayraklı Havuz Kafede dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Programa CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ve ilçe yöneticileri ile delegeler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin; “Zorlu süreçleri hep beraber atlattık. Ayrışacağımız değil birlik beraber için buralara geldik.Bize gösterdiğiniz teveccühden dolayı herkese teşekkür ederim.” dedi.

"BU BAŞARI SİZLERİN"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu; “Seçimin hemen ardından omuz omuza bir araya geldiğimiz ilk dayanışma yemeğimiz bu. Bugün hepimiz hep birlikte aynı sofralarda birlikte oturup konuşuyoruz. İzmir sonuçları sizin sayenizde oldu.Canla başla çalıştık.Bu Zafer bizim hepimizin… Bayraklı’da çok iyi bir sonuç aldık.Belki ülke genelinde olmadı ama İzmir’de Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırdık. Bayraklı’da bir kez daha yerel seçimlerde kazanacağız arkadaşlar… Çalışmalara bir an önce başlamalıyız. 28 Mayıs’tan bu yana bizi hep birbirimize düşürmeye çalıştılar ama buna müsaade etmedik.CHP dimdik ayakta olacaktır. Bu kavga çetin bir kavga… Bayraklı Belediye Başkanımız Serdar Sandal iyi ki var. Bayraklı İlçe Başkanımız da iyi ki var…” dedi. 

BAYRAKLI SİYASİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ İLAN ETTİ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; “Bayraklı artık siyasi özgürlüğünü ilan etti. Artık Karşıyaka’nın Konak’ın gölgesinde değiliz. Hepinize teşekkür ederim bu sizin başarınız. Yüzde 65'lik oranını getiren genç arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizim yol haritamız belli… Biz bu yola çıkarken Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında durmaya devam edeceğiz. Değişim aktif ve pasif üye getirmek demektir. Değişim milletvekillerine üç dönem getirmek demektir. Kim genel başkandan fazla çalıştı. Toplumu etnik kimliğine inat herkesi kucaklayan genel başkanımızın arkasında toplanmaktır.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası