Ege Postası
Geri

Bayraklı Kent Konseyinden ev sahipliği

Bayraklı Belediyesi Kent Konseyi, İzmir Kent Konseyleri Birliği 21. Dönem Genel Kurul toplantısına ev sahipliği yaptı.
Bayraklı Kent Konseyinden ev sahipliği
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Eylül 2012 Perşembe 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Kent Konseyleri birliği üyesi Başkan, Genel Sekreter, Kadın ve Gençlik Meclisi Başkanlarını makamında ağırladı. Karabağ ev sahibi olarak 21. Dönem Genel Kurul toplantısına ev sahipliği yapmalarından dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Yürütme Kurulu da ev sahibi Hasan Karabağ’a katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Bayraklı için çalışmaya devam

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda düzenlenen 21. Dönem Genel Kurul toplantısında konuşan Başkan Hasan Karabağ Belediye çalışmaları hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi. Bayraklı Belediyesi gibi Bayraklı Kent Konseyinin de yeni kurulduğunu ve kısa sürede büyük işler yaptığını kaydeden Başkan Karabağ, “Başkan Ali Çelik yönetiminde farklı projelerle Bayraklı Halkının yararına çalışmalarına devam ediyor. Kent Konseyleri Belediyeler için de itici bir güç oluyor. Belediye ve Kent Konseyi el ele Bayraklı için çalışmaya devam ediyor” dedi.

Başkan Hasan Karabağ’ın konuşmasının ardından İzmir Kent Konseyleri Birliği, Başkan, Genel Sekreter, Kadın ve Gençlik Meclisi Başkanlarının bulunduğu genel kurul toplantısı düzenledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası