Ege Postası
Geri

Buca Esnafı AVM ile yok edilemez

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bucalı esnafla sabah buluşmalarını gerçekleştirdi. Tatı, esnafın isteklerini dinledi, yatırımları anlattı.
Buca Esnafı AVM ile yok edilemez
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Eylül 2012 Çarşamba 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, hlafta başından itibaren kahvehanelerde  düzenlenen kahvaltılarda esnaf ve yöre halkıyla buluştu. Gediz esnafını da teşekkür amacıyla belediyede konuk eden Tatı, gelişen Buca’nın vizyonunu esnafıyla paylaşarak fikir alışverişinde bulundu.

Kasaplar Meydanı, Gediz esnafı ve son olarak Kozağaç ve Çamlıkule esnafı ile biraraya gelen Başkan Ercan Tatı, Buca’nın ilk kapalı modern pazaryerlerinden, ilk olimpik yüzme havuzuna kadar birçok ilki Bucalılara kazandırdığını anlatarak geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan Şirinyer Projesi hakkında da esnafı bilgilendirdi.

Buca’nın küçük esnafının her zaman yanında olan Tatı, Şirinyer Projesini de hayata geçirerek esnafın kafaların da soru işareti oluşturan AVM sorununa paylaştı. Bucanın kalkınması için elini taşın altına koyan Tatı, görevde olduğu süre içersinde Buca’da hiçbir AVM’nin yer almayacağının altını çizdi. Şirinyer Projesi ile Buca’ya nefes aldıracak yeşil alan, otopark sorununu ortadan kaldıracak kapalı otopark, gençlerin ve yetişkinlerin faydalanabileceği sinema ve tiyatro salonları, kendine özgü çarşısı olacağını ama kesinle AVM’nin yer almayacağını söyledi. 

Kaldırımlar yapılacak

Kozağaç bölgesinde istekleri Başkan Yardımcıları ile birlikte dinleyen Tatı’ya CHP Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Okutucu da eşlik etti. Emniyet Müdürü Ahmet Uslu’nun da konuk olduğu kahvaltıda vatandaşlara Buca’daki yatırımları halkın isteklerine göre yönlendirdiklerini söyledi. Başkan Tatı, Şirinyer Projesi’nde AVM olmadığı gibi yapı yoğunluğunun bugünkünden az olacağını belirtirken, tüm bunları yaparken kentteki uzmanlarla görüştüklerini de anlattı.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası