Ege Postası
Geri

Bayraklı'da türküler kadınlar için söylendi

Bayraklı Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Onur Akın konseriyle kutladı. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ünlü sanatçının söylediği türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Bayraklı'da türküleri kadınlar için söyledi
Bayraklı'da türküler kadınlar için söylendi
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Mart 2015 Pazar 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen Onur Akın konseri Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Konsere büyük ilgi gösteren vatandaşlar salonu doldurdu. Konser öncesi Bayraklı Kadın Dünyası Zumba ekibi sahne alarak bir gösteri sundu. 

BAŞKAN KARABAĞ'DAN ATATÜRK VURGUSU 
Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak, "Salonumuzun ilk etkinliğini kadınlara ayırdık. Bu tür salonları yapmaya devam edeceğiz. Bizim belediyemiz kadınların belediyesi. Biz Atatürk'ün yolunda gidiyoruz. Kırmızı beyaz rengimiz. Liderimiz Atatürk. Küba'da dünyadaki tek devlet başkanının büstü kimi? Mustafa Kemal Atatürk'ün. Kadın hakları diyince akla sadece Atatürk geliyor. Yıl 1931. Kadınlarımızın yerel seçimde ilk oy kullanma hakkını bu zaman aldı. Bu anlamda dünyanın 7. ülkesi olduk. 1935 yılında kadınlarımız ilk kez genel seçimlerde oy kullanıyor. Dünyanın 11. ülkesi oluyoruz. Sevgili Atatürk'e bakın ne kadar ileri görüşlü bir insan. Ve kadınlarımıza verdiği haklara bakın. Kadın, demokrasi, insan, emeğin hakkı....hangi hak gelirse gelsin Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi olmadan hiçbirinin anlamı yok. Onun için bu salonun adı Mustafa Kemal Atatürk. Buraya çok yakıştı. Daha büyüklerini yapacağız. Sizlere layık olmaya çalışacağız. Ben Bayraklı Belediyesini hanımlara teslim ettim, rahatım. Bizde 27 müdürlüğün 18'i kadın. Kısacası belediyeyi bayanlara teslim ettik. Kadın vicdanı her şeye egemen" dedi. 
Başkan Karabağ'ın konuşmasının ardından Onur Akın sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını salonu dolduran kadınlar için söyledi. Akın türküleriyle salonu dolduranları kimi zaman hüzünlendirdi kimi zaman coşturdu. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası