Ege Postası
Geri

Bayraklı’da AK Parti’yi zirveye omuzlarımızda taşıdık

Bayraklı yerel siyasetinin etkili ve sevilen siyasetçilerinden İzmir AK Parti kurucu İlçe Sekreteri, AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı İsmail Sarı, seçim çalışmalarına dur duraksız devam ediyor. Bayraklı’da kısa sürede halkın sevgi ve sempatisini kazanan Sarı, “Bayraklı’yı AK Belediyecilik ile tanıştıracak ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’a Bayraklı’nın anahtarını hediye edeceğiz. Bayraklı, AK Belediyecilik için gün sayıyor” dedi.
Bayraklı’da AK Parti’yi zirveye omuzlarımızda taşıdık
Haberler / Yerel Politika
12 Aralık 2013 Perşembe 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Bir dönem AK Parti Bayraklı İlçe başkanlık görevini yürüten, AK Parti’nin İzmir kurucu İl Sekreteri olan ve belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan İsmail Sarı, çalışmaların daha da hızlanacağını söyledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve eksiklikleri not eden AK Partili Sarı, her daim seçmenle iç içe olduklarını ve seçimden muhakkak zaferle çıkacaklarını söyledi. Binali Yıldırım’ın seçimlere etkisinin büyük olacağını da iddia eden Sarı, “Çalışmalarımız yerel seçim sürecine hiçbir zaman endeksli olmadı. 45 yıllık Bayraklı geçmişimizle vatandaşın her türlü sorununu içimizde iliğimizde hissettik. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partimizin her kademesinde görev aldık, aldığımız görevleri layığı ile başardık ve Bayraklı’da AK Partiyi zirveye omuzlarımızda taşıdık. Vatandaştan aldığımız olumlu tepkiler sonucunda Partime hizmet etme sevdasıyla çıktığımız bu yolda, yol arkadaşlarımız ile birlikte Bayraklı halkının sempatisini kazandık. Geçmişimizde hiçbir şaibe olmadığı gibi çok şükür Bayraklı halkının nezdinde iyi bir yere sahip olduk. Çocukluk ve gençlik yıllarımızın geçtiği ekmeğimizi kazandığımız Bayraklıya karşı sorumluluklarımızı biliyoruz. İlçemize hizmet etme sevdasıyla çıktığımız bu yolda Bayraklı’yı AK Partili Belediyecilik ile tanıştıracağız. Bayraklı halkı çok şükür bizi biliyor biz ise Bayraklı halkını” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası