Ege Postası
Geri

Bayraklı’da CHP'li Gençler tutuklu öğrencilerce özgürlük istedi

CHP Bayraklı İlçe Gençlik Örgütü "Tutuklu Öğrencilere Özgürlük” için dün Bayraklı sevgi yolunda imza kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördü.
Bayraklı’da CHP'li Gençler tutuklu öğrencilerce özgürlük istedi
Haberler / Yerel Politika
3 Ekim 2012 Çarşamba 13:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI-HABER SERVİSİ- CHP Bayraklı Gençlik Örgütü tarafından  "Tutuklu Öğrencilere Özgürlük" demek için yapılan imza kampanyası düzenledi. Düzenlenen kampanya’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Kadın kolları ve İl gençlik kolları imza kampanasına destek verdi.
CHP Bayraklı İlçe gençlik kolları Başkanı Serkan Arda, “ Dün başlattığımız imza kampanyası Bayraklıda oturan partili ya da partisiz bütün vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Bayraklı ‘da 1 günde 1200 kişi imza kampanyamıza imza atarak destek verdi.  Bizler CHP’li gençler olarak tutuklu bulunan öğrenci arkadaşlarımızın onur mücadelesinde her zaman yanında olacağız.  Ve onları asla yalnız bırakmayacağız. Arkadaşlarımızın yeri okullarıdır, bir önce oralara dönmelerini istiyoruz.” Dedi

KARA BİR LEKE

Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Levent Ölçer " Parasız Eğitim istemek, basın açıklamalarına katılmak, partiye üye olmak gibi demokratik hakları suçmuş gibi yansıtılıp 771 öğrencilerimizi ailelerinden ve okullarından alı konulup cezaevlerine atılması Türk Demokrasisi için tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir. Ülkemizde tutuklu öğrencilerin sayısı gün geçtikçe artmakta buna dur demek için İlçe gençlik kollarımızın düzenlediği imza kampanyasına destek veriyoruz.  CHP Bayraklı ilçe Başkanlığı olarak Tutuklanmalar son bulsun, öğrenci kardeşlerimize özgürlük istiyoruz." dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası