Ege Postası
Geri

Duyarlı olmaya davet ediyoruz

Karşıyaka Belediyesi, 118 R Lions Dernekleri, AKUT ve Kızılay işbirliğiyle kan ve organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik düzenliyor. Karşıyaka İskele yanında 6 Ekim 2012 Cumartesi günü gerçekleştirilecek ortak etkinlikte deprem eğitimi, arama kurtarma canlandırmaları, kan ve organ bağışı ile göz tembelliğine karşı bilgilendirmeler yapılacak. Zor günler gelmeden herkesin bilmesi gerekenleri öğrenmesi ve kendi önlemlerini almasına yönelik hazırlanacak etkinlikte gün boyunca bilgilendirmeler yapılacak.
Duyarlı olmaya davet ediyoruz
Haberler / Yerel Politika
3 Ekim 2012 Çarşamba 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Karşıyaka Belediyesi arama-kurtarma aracı ile ekibi donanımlarıyla birlikte gün boyunca halkı depremlere karşı bilgilendirmeler yapacak. Ayrıca Türkiye’deki en son teknik donanıma sahip simülatör tır alanda deprem anını yaşatacak.  118 R Lions Federasyonuna bağlı dernek üyeleri de açacakları stantlarda göz tembelliğini anlatacak, organ bağışı formları dağıtacak, bilgilendirmeler yapacak. AKUT ekibi ise trafik kazasından sonra yarılıya ilk müdahale ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirecek. Ekip ayrıca enkazdan yaralı çıkarma tatbikatı yapacak. Kızılay da gün boyunca  kan bağışı toplayacak, halka bunun önemini anlatacak. Saat 11.00’de başlayacak etkinlik saat 18.00’e kadar aralıksız farklı gösteriler ile sürecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile 118 R Federasyon Başkanı Canan Banu Dündar, Türk Kızılayı İzmir Kan Bağışı Merkez Müdürü Dr. Burak Yurdakul, AKUT İzmir Birim Lideri Ömer KaracanIn da katılacağı etkinlikte halkın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi için broşürler dağıtılacak, bilgiler verilecek.  

Etkinliği düzenleyenler:

Karşıyaka Belediyesi

Uluslar arası Lions Dernekleri 118 Federasyonu

AKUT İzmir

Türk Kızılayı İzmir Kan Bağış Merkezi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası