Ege Postası
Geri

Konuşmanızın etkisi doğru diksiyonda gizli

Karşıyaka Belediyesi Konservatuarı’nda diksiyon dersleri başlıyor.
Konuşmanızın etkisi doğru diksiyonda gizli
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2012 Pazar 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Düzgün bir Türkçe, etkileyici bir konuşmanın amaçlandığı diksiyon dersleri 6 Ekim’de başlayacak. Haftada bir gün 2 saat sürecek çalışmalar 6 ay sürecek.  Etkili söz söylemek için en iyi çözümün diksiyon olduğu düşüncesiyle yola çıkan Karşıyaka Belediyesi’nin Konservatuvar bünyesinde sürdürdüğü diksiyon derslerine, her meslek grubu ve her yaştan katılım oluyor.

Alanında profesyonel olan deneyimli sunucu Kıvılcım Erdem Karadayı tarafından verilecek derslerde, kişinin kendini daha iyi ifade edebilmesi için sözcüklerin kullanımı, dilimizin sesleri ve özellikleri, artikülasyon çalışmaları, konuşma dilinin kendine özgü kuralları, doğru vurgu ve metin üzerinde uygulama, doğru tonlama ve telaffuz kuralları anlatılıyor.   

Bilgi ve birikimini doğru ve güzel konuşmayla karşısındaki kişi ya da topluluğa aktarmak isteyenler için buluşma noktası olan Karşıyaka Belediyesi Diksiyon derslerine katılım ve ayrıntılılar için Tel: 365 69 12.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası