Ege Postası
Geri

Konak sahaya üç aşamada inecek

Konak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Türkan Saylan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.T oplantıya İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Mehmet Ali Susam ve Alaattin Yüksel'de katıldı.Seçim sürecinde tüm örgüt ile birlikte beyin fırtınası yapacaklarını acıtasyon sloganlarını bir kenara bırakacaklarını söyleyen Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, sokaktaki çalışmaların üç aşamada olacağını örgüte anlattığı öğrenildi.
Konak sahaya üç aşamada inecek
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2012 Cumartesi 13:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 BURAK ÖZER/HABER SERVİSİ -Konak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Türkan Saylan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.Toplantıya İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Mehmet Ali Susam ve Alaattin Yüksel'de katıldı.

Yerel seçimler sürecinde üç aşamalı seçim çalışması yapacaklarını anlatan Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu'nun, seçim sürecinde tüm örgüt ile birlikte beyin fırtınası yapacaklarını acıtasyon sloganlarını bir kenara bırakacaklarının altını çizdiği ve" Belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, ilçe örgütümüz ile mahalle mahalle, sokak sokak örgütleneceğiz. İlk aşama bu olacak. İkinci aşamada bu örgütler ile birlikte mahallelerde sorunları konuşacağız, tespit edeceğiz. Son aşamada ise bu sorunları hem belediye olarak hem ilçe örgütü olarak çözeceğiz" dediği öğrenildi.

TUNUS: KİŞİSEL HIRSLARI BİR KENARA BIRAKALIM

Konak eski İlçe Başkanı Aytekin Tunus'un birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı ve, " Kimse geriye dönüp yaşananların hesabını kitabını yapmasın. Kişisel hırslarımızı bir kenara bırakmalıyız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dediği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası