Ege Postası
Geri

Sait: “Taklit edilmek güzel”

Geçen haftalarda resmi bir ziyaret için Avusturya’ya giden AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, başkent Viyana’da şehrin alt yapı tesisleri, ulaşım ve özellikle metro ile tramvay sistemlerini incelemişti.
Sait: “Taklit edilmek güzel”
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2012 Cumartesi 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-  Sait, Viyana’da kendisiyle röportaj yapan gazeteciler aracılığıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na gönderme yapmıştı. Viyana’nın başta metro olmak üzere şehircilik konusunda örnek alınması gereken bir Avrupa kenti olduğunu söyleyen Sait, Kocaoğlu’nun Avrupa’ya gelip sistemi incelemesi gerektiğini, eğer gelmezse tuttuğu notları Kocaoğlu’na talep etmesi durumunda verebileceğini, bunu İzmir için yaptığını söylemişti.

 Aradan yalnızca bir hafta geçti. İlginç bir tesadüf, Aziz Kocaoğlu, İzmir'de hazırlık süreci devam eden tramvay işletmeciliği konusunda incelemelerde bulunmak Avusturya’nın sınır komşusu Almanya’ya gitti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "kardeş kent" Bremen'de temaslarda bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak kentteki tramvay sistemini inceleyen Başkan Kocaoğlu, kısa tramvay turu sırasında Bremen Belediyesi'ne ait işletici firma BSAG yetkililerinden detaylı bilgi aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, hisselerinin yüzde 99'dan fazlası Bremen Belediyesi'ne ait olan şirketin üst düzey yöneticileriyle bir süre görüştü.

  Bütün bu gelişmeleri basında takip eden AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait’in mutluluğu gözlerinden okunuyor. “Taklit edilmek” güzel diyen Sait; başkan Kocaoğlu başarılı olmak istiyorsa bizi mutlaka taklit etmeli, en önemli taklit ise HİZMET olmalı, ancak bu başarabilirse başarılı olabilir, zira İzmirli kendisinden hizmet bekliyor, ama o sürekli birileriyle kavga ediyor, dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası