Ege Postası
Geri

Engin İTO Başkanı Demirtaş'ı ağırladı

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Hilmi Uğurtaş’tan seçim taktiği alan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e İTO Başkanı Ekrem Demirtaş ‘yerel seçim sürecinde odayı kullanmaktan çekinmeyin’ çağrısı yaptı.
Engin İTO Başkanı Demirtaş'ı ağırladı
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2012 Cuma 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,  İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş  ve İTO meclis üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette İTO Meclis Üyesi olan CHP İzmir eski İl Başkanı Tacettin Bayır da yer aldı.

“ODA OLARAK YARDIMA HAZIRIZ”

Geçtiğimiz günlerde AOSB Başkanı Hilmi Uğurtaş, kendisini ziyaret eden Engin’e, “Bence halka inilmeli. Birebir markaj uygulanmalı. Her seçmenin kapısı çalınmalı” önerisi yapmıştı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’e yerel seçim sürecinde bir öneride ‘Odayı kullanmaktan çekinmeyin’ diyerek İTO Başkanı Ekrem Demirtaş’tan geldi. Demirtaş, “ Yerel seçimler öncesi bilgi birikimimiz ile oda olarak yardıma hazırız. Elimizde tüm ilçelerin ekonomik durumlarına ve hangi projelere ihtiyacı olduğuna dair bilgiler var. İTO olarak her türlü raporu hazırlayabilecek bilgi birikimine sahibiz. Bu eksende destek olabiliriz. Odayı kullanmaktan çekinmeyin” dedi. İTO Meclis Üyesi, CHP İzmir eski İl Başkanı Tacettin Bayır’da, Engin’e İTO’dan yararlanması gerektiğini belirterek, “Benim il başkanı olduğum dönemde en çok yararlandığım kurumdu. Ellerinde çok ciddi raporları var” dedi.

 “ORTAK AKIL İLE HAREKET ETMELİYİZ”

CHP İzmir İl Başkanı Engin ise  İTO’nun kente kattığı değerin altını çizdi ve, “ Bende odanızın üyesiyim. Umarım her geçen gün güçlenerek büyür. Sayın Demirta’ı önemsiyorum. Bu kente kattığı değerler önemli. Ortak akılla birlikte hareket etmeliyiz. Bazı projelerde görüş ayrılıkları olabilir. Bunlar normaldir” dedi.

AVM KONUSUNDA TERS DÜŞMÜŞLERDİ

Geçtiğimiz ay Demirtaş’ı il yöneticileri ile birlikte  ziyaret eden CHP İl Başkanı Engin, Limana ve Alsancak’a yapılmak istenen AVM projesi ekseninde Demirtaş ile ters düşmüşlerdi. Engin Liman’a AVM yapımına karşı olduklarını dile getirmiş Demirtaş ise proje hakkında bilgiler vermişti.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası