Ege Postası
Geri

HAS Parti'den AK Parti'ye 50 yeni transfer

HAS Parti İzmir İl Başkanı Süleyman Şamlı, il başkan yardımcıları, kurucu ilçe başkanlarından oluşan 50 kişilik bir heyet il binasında düzenlenen törenle Ak Parti’ye geçti
HAS Parti'den AK Parti'ye 50 yeni transfer
Haberler / Yerel Politika
27 Eylül 2012 Perşembe 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Ak Parti’ye geçen HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un  ardından partinin feshedilmesi ile birlikte bir çok ilde HAS Parti’den Ak Parti’ye katılımlar başladı.HAS Parti İzmir İl Başkanı Süleyman Şamlı, il başkan yardımcıları ve kurucu ilçe başkanlarından oluşan 50 kişilik bir grup AK Parti’ye geçti.Düzenlenen törende AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, HAS Parti’nin Kurucu İl Başkanı Süleyman Şamlı ve partiye katılanlara  rozet taktı.

 AKAY: YUVANIZA HOŞGELDİNİZ

AK Parti İzmir İl Binası’nda düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’un partimize katılması ile ilgili İstanbul’da bir program yapıldı. Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Numan Beye rozetini takarak kendileri AK Parti’ye katıldılar. Bugün de aynı katılım programını İzmir İl Teşkilatı olarak gerçekleştiriyoruz. HAS Parti’de siyaset yapan arkadaşlarımız partilerinin tasfiyesinden sonra AK Parti’de siyaset yapmak istediklerini söylediler. Sağ olsunlar. Teveccüh de bulundular. Partimize teşrif ettiler. Aslında yanlış anlaşılmazsa yuvanıza hoş geldiniz demek istiyorum. İnşallah bundan sonra sizlerle birlikte siyaset yapmak, İzmir’in, Türkiye’nin sorunlarına hep beraber el atmak üzere sizlerle siyaset yapmak istiyoruz. Beraber yol yürümek istiyoruz. Kutlu bu yolculukta bize yol arkadaşlığı yapacaksınız. Yolunuz açık olsun. Kararınız şahsınıza, partimize hayırlı olsun. Hoş geldiniz ve şeref verdiniz” dedi.

 “HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

HAS Parti Kurucu İl Başkanı Süleyman Şamlı ise, “En başta AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay kardeşime, AK Parti’nin her kademesinde diğer arkadaşlarımıza, teşekkür ediyorum. Ayrıca HAS Parti’de büyük özveri ile siyaset yapan kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımın bulunmuş olduğu imkanların dahilinde normallerin çok üzerinde İzmir’de çalışmalarından memnun olduk. Kısmet olursa bundan sonra AK Parti bayrağı altında ülkemize, milletimize ve İzmirimize hizmet etmeyi bir borç biliyoruz. İlerleyen günlerde üzerimize düşen görev olursa bunları da elimizden geldiği kadar  yerine getirmekten şahsım ve arkadaşlarım biran bile tereddüt içinde olmayacaklarını belirtmek istiyorum”dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası