Ege Postası
Geri

Bayır'dan Uğurtaş ve Engin'e tepki

CHP İl Başkanı Ali Engin’in ziyaret ettiği Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, eski İl Başkanı Tacettin Bayır’a olan sitemini basın önünde dile getirmiş ve “Buraya uzun zaman sonra gelen ilk CHP il başkanısınız.Sizden önceki il başkanını ziyarete gitmiştik. Gittiğimize pişman olduk. Bizi ‘bunlar nerden gelmiş’ gibi karşıladı" demişti. CHP eski İl Başkanı Bayır kendisini eleştiren Uğurtaş’a ve eski il başkanını savunmayan Engin’e sitem etti, tepki gösterdi.
Bayır'dan Uğurtaş ve Engin'e tepki
Haberler / Yerel Politika
26 Eylül 2012 Çarşamba 20:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir eski İl Başkanı Tacettin Bayır’dan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı(AOSB) Hilmi Uğurtaş ile CHP İl Başkanı Ali Engin’e tepki geldi.

CHP İl Başkanı Engin’in  ziyaret ettiği AOSB Başkanı Hilmi Uğurtaş, eski İl Başkanı Tacettin Bayır’a olan sitemini basın önünde dile getirmiş ve “Buraya uzun zaman sonra gelen ilk CHP il başkanısınız.Sizden önceki il başkanını ziyarete gitmiştik. Gittiğimize pişman olduk. Bizi ‘bunlar nerden gelmiş’ gibi karşıladı" demişti.

"UĞURTAŞ'IN ÜSLUBU YANLIŞ"
CHP eski İl Başkanı Bayır  kendisini eleştiren Uğurtaş’a ve eski il başkanını savunmayan Engin’e sitem etti, tepki gösterdi. Görev yaptığı sürece bir çok vatandaş, STK yöneticisi ve  partiliyi en iyi şekilde makamında ağırladığını ve bugüne kadar bu eksende bir eleştiri almadığını söyleyen Bayır, “ Sayın Uğurtaş’a bir randevu vermiştik. Kendisi geldi en iyi şekilde ağırladık. Gelen herkesin başımızın üstünde yeri vardır. İl Başkanı olarak kaba davranmamız söz konusu olamaz” dedi. Uğurtaş’ın sitemini il başkanı Engin’e iletmesinin ve üslubunun doğru olmadığını belirten Bayır, “Varsayılım ben kendisini ağırlarken hata yaptım. AOSB başkanına yakışacak bir şikayet üslubu kullanmamış.1,5 yıl bunları söylemek için niye beklemiş. Bana gelip niye söylememiş.  Ayıp etmiş. Ben Tire Organize Sanayi Bölgesi’ne de, Kemalpaşa Organize Bölgesi’ne de gittim. AOSB’ye ziyaret için Uğurtaş’tan randevu istedik. Kendisi seçim sürecinde diye bize randevu vermedi. Ortada yanlış bir şey yapmış ayıp etmiş biri varsa bu Uğurtaş’tır” dedi.

“SESİNİ ÇIKARTMAMIŞ BEN OLSAM SAVUNURDUM”

İl Başkanı Engin’in eski il başkanlarına yönelik eleştirilere sessiz kaldığını söyleyen Bayır, “ Kendinden önceki bir il başkanı karalanıyor sesini çıkartmamış. Cevap verebilirdi.Ben il başkanını eskide olsa mevcut da olsa karalandığında savunurum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası