Ege Postası
Geri

MHP İzmir genel merkezi ağırlayacak

İlçe ziyaretlerini tamamlayan MHP İzmir il teşkilatı hafta sonu Genel Merkezi ağırlamaya hazırlanıyor. Teşkilat, 30 Eylül Pazar günü Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlenecek istişare toplantısında bir araya gelecek.
MHP İzmir genel merkezi ağırlayacak
Haberler / Yerel Politika
26 Eylül 2012 Çarşamba 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Yerel seçimlerin erken tarihe alınmasından sonra çalışmalarına hız veren MHP İzmir il başkanlığı, ilçe teşkilatlarının çalışmalarını yerinde görmek, istek ve beklentilerini belirlemek amacıyla ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Bu hafta tamamlanacak olan ilçe ziyaretlerinin ardından sonuçları değerlendirmek üzere genel merkez başkanlık divanı ve MYK üyelerinin katılacağı bir istişare toplantısı düzenlenecek. “MHP İzmir İstişare Toplantısı” Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek olan toplantıda İzmir bütün yönleriyle değerlendirilirken, seçim stratejisi masaya yatırılacak.

MHP İzmir İl İstişare toplantısının önem taşıdığını bildiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş “Artan terör olayları, vatan evlatlarımızın şahadeti, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve ağırlaşan ekonomik şartlarla birlikte İzmir seçim stratejini belirleyeceğimiz bu toplantı büyük önem taşıyor” dedi.  Yapılan zamlara da değinen Karataş, “AKP hükümetinin “pembe hayal ekonomisi çökmüş,”  zarar, yapılan fahiş zamlarla yine Türk Milletine ödetilmeye başlanmıştır. AKP hükümeti terör siyasetiyle ve ekonomi politikasıyla Türk Devletini bir uçuruma sürüklemiştir. Bizim için önce Türkiye ve Türk Milleti; İzmir ve İzmirliler gelmektedir. Bunun içinde şu anda bir garabet durumunda hemşehrilerimize dayatılmaya çalışılan ‘Kentsel Dönüşüm’ün ‘Rantsal Dönüşüm’e çevrilmemesi için hemşehrilerimizin yanında olacağız. İzmir İstanbul’da yapıldığı gibi bir rant alanı olmayacaktır. MHP İzmir olarak bunun peşini bırakmayacak buna izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Son olarak, kaybettiğimiz sanatçımız Neşet ERTAŞ için; “O, Türk'ün sesi, o, ruhumuzun aydınlığı, o türkülerin Dede Korkutu; Horasan ve Türkistan'ın Anadoluya uzanan "göynü" ve bizim hasret bayrağımızdı... O’nu Allah yoluna uğurlarken, bu toprakların “aşk sesini kaybettiğimizi” biliyoruz. O’nu hiç unutmayacağız. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve Türk Milletine sabırlar diliyorum. Hepimizin başısağolsun.” Dedi…

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası