Ege Postası
Geri

CHP Konak halkla kucaklaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Örgütü halkı dinleme sözünü tutmaya devam ediyor. CHP’liler 6 mahallenin temsilcileriyle bir araya geldi.
CHP Konak halkla kucaklaştı
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2012 Cuma 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, “Her mahalleye en az 3 defa gideceğiz” sözünü gerçekleştirmeye Aziziye Mahallesi’ndeki Mardin Midyat Ziyaretliler Derneği Lokali’nde devam etti. Kadifekale, Kosova, Ballıkuyu, Kocakapı, Akarca ve Yeşildere Mahalle temsilcileri, ilçe kongre ve önseçim delegeleri, muhtarlar, bazı belediye meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda mahallelerin sorunlarını dinleyen CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, “Sadece sorunlarınızı dinlemeye gelmedik. Çözümünün de takipçisi olacağız” dedi.

AZ OY ALDIĞIMIZ BİR BÖLGE

Toplantı hakkında bilgi veren Başkan Karamustafaoğlu, toplantının gerçekleştirildiği bölgede partisine oy desteğinin arttırılması için de görüş ve önerileri aldıklarını da vurgulayarak,”Bu bölge bizim az oy aldığımız bir bölgedir. Halkımızla yakın temas kurarak hem oy desteğimizi artıracağız, hem örgütlü toplum olma yolunda adım atacağız. Ben inanıyorum ki ilk seçimde bütün mahallelerde birinci çıkmakla kalmayacağız, fark atacağız. Halkımız da artık görüyor ki CHP’nin iktidarına ihtiyaç var” dedi.Mardin Midyat Ziyaretliler Derneği Başkanı Ali Siyahkoç ve Yönetim Kurulu Üyesi Şehmuz Akdoğan’ın evsahipliği yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı da verildiği kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası