Ege Postası
Geri

‘AKP, Projeleri İle Yandaşlarını Zenginleştiriyor’

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları, 12 Haziran seçimlerinde AKP tarafından vaat edilen ve yapımına başlanan ‘Sabuncubeli Tünelini’ şantiye alanına inerek protesto etti. Grup adına açıklama yapan Bornova Gençlik Kolları Başkanı Kadriye Sertoğlu, “Bu tünel sadece AKP yandaşlarına zenginlik kapısını açıyor" dedi.
‘AKP, Projeleri İle Yandaşlarını Zenginleştiriyor’
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2012 Pazar 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-  AKP projelerinin yurttaşların hayatını kolaylaştırıcı ve ihtiyacını karşılayıcı bir amaçla yapılmadığını belirten Sertoğlu, “Gün geçmiyor ki AKP'nin Porof. Zihni Sinir projelerini andıran bir çalışmasıyla karşılaşmayalım. İşte AKP'nin yere göğe sığdıramadığı Sabuncubeli Tüneli. Şov yapmak, ‘proje ürettim’ demek ve yandaşları zengin etmek ... 3'ü 1 arada. Zaten 19 dakika içerisinde ulaşılan bu mesafeyi 15 dakikaya indirmeyi bir marifetmiş gibi göstermek bu ülkeye ve akla ziyandır” dedi.          

 ‘Gereksiz Yatırımların Maliyeti Halka Ödettiriliyor’

Kalabalık bir gençlik grubu ile inşaatın yapıldığı şantiye alanına giden CHP Bornova Gençlik Kolları, alkış tutarak projenin gereksizliğine dikkat çekti. Projenin AKP tarafından yandaşlarını zengin etmek için yapıldığının altını çizen Sertoğlu, “Bu gereksiz projeler sebebiyle boşalttığınız devlet kasasını; halkın belini bükerek koyduğunuz zamlarla doldurmaya çalışıyorsunuz. Sizin iktidarınızın ve yaptığınız şovların bedelini bu halka ödetmekten vazgeçin” dedi.

Güneş’in balçıkla sıvanamayacağını belirten Sertoğlu, “AKP’nin yapmaya çalıştığı tünellerle İzmir'e girme şansı yok; ancak bu tüneller bizim Türkiye'yi İzmir gibi yapma iddiamızın çıkış yolu olacaktır. İzmir'de yanan ateşi önce Manisa'ya daha sonra da tüm Türkiye'ye yayacağız” dedi.

Bornova CHP Gençlik Kolları hep bir ağızdan attıkları ‘Yaşasın SOL, Yaşasın CHP, Yaşasın M. Kemal İlke ve Devrimleri’ sloganlarıyla eylemlerine son verdiler.  CHP Bornova Gençlik Kolları eylemine Konak, Karşıyaka ve Bayraklı’dan gelen CHP İzmir Gençlik Koordinasyon Merkezi üyeleri de katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası