Ege Postası
Geri

Büyük Kurultay’a saatler kala İzmirlilerin son açıklamaları

AK Partinin Büyük kongreye saatler kala İzmir Teşkilatı Ankara’da İzmirli gazetecilerle buluşarak görüşlerini paylaştılar
	Büyük Kurultay’a saatler kala İzmirlilerin son açıklamaları
Haberler / Yerel Politika
30 Eylül 2012 Pazar 00:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- AK Parti 4. Olağan kongre öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve İzmirli vekiller önemli mesajlar verdi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “AK Parti’nin kongreden sonra oluşturulacak yeni yönetimi Türkiye’yi yönetmeye devam edecek. İzmir olarak 11 milletvekilimizi MKYK’da görmek istiyoruz” dedi.



Akay, “Başbakanımız kongrede açıklayacağı parti üst yönetimi listesini belirlemek için milletvekilleri, il başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve parti yöneticileri ile görüşmeler yaptı. Sayın başbakanımız yine liste üzerinde üç aydır çalışıyor. Biz bile il yönetimimi oluştururken uzun emek veriyor, zorlanıyoruz. Başbakanımızın işi daha zor… En güzel şekilde listeyi hazırlayacaktır. İzmir il teşkilatı olarak biz, mecliste görev yapan 11 milletvekilimizin hepsini MKYK’da görmek istiyoruz. Hepsi bizim için önemlidir. Birini diğerinden ayırmamız söz konusu olamaz” diye konuştu.



“AK PARTİ BAŞARISINI SÜREKLİ ARTTIRIYOR”

Akay’dan sonra konuşan İzmir Milletvekili Aydın Şengül, “Kamuoyunda dördüncü kongre için ‘olağanüstü değişiklik olacak’ algısı oluştu. Ben köklü bir değişiklik olacağını sanmıyorum. AK Parti başarısını sürekli arttırıyor. Başarısını arttıran, yükselterek çalışmalarını devam ettiren partilerde köklü değişim değil rötuşlar olur. AK Parti’nin siyaset anlayışında kulis çalışmaları, toplantılar olmaz. Herkes görev ve sorumluğunu, ne yapacağını çok iyi bilir. Yapılacak çalışmalar ve parti organlarında kimlerin yer alacağını parti üst yönetimi belirler.” dedi.
İzmirli vekillerden Hamza Dağ ise, “AK Partide kalfalık döneminin çok iyi şekilde geçirdik. Yeni düşünce, yeni yöntem ve yeni sistem ile milletin karşısında olacak olan partinin kendine has özelliklerinin bulunduğu ve kendi kadrolarını yetiştiren bir partiyiz. İzmir açısından da önemli bir kongre süreci geçecektir. Yarın hep birlikte her şeyi göreceğiz” diye konuştu.
Yapılan Toplantıya İl Başkan Yardımcıları Atilla Kaya, Mahmut Badem ve Aziz Demir katıldı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası