Ege Postası
Geri

Bayraklı’da hurdaya geçit yok

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde hurda toplayarak çevre ve görüntü kirliliği yaratanlara izin vermiyor. Ekipler ayrıca hurda araçlara da savaş açtı.
Bayraklı’da hurdaya geçit yok
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Aralık 2015 Cuma 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı ilçesi sınırlarında çevre kirliliği yaratan hurdacılara göz açtırılmıyor. Vatandaşların kötü kokuya neden olan hurdacılara yönelik şikayeti üzerine harekete geçen zabıta ekipleri Onur Mahallesi’nde bulunan hurda deposuna kontrole gitti. Sokakta bulunan iki konteynır ve çevresine gelişigüzel olarak bırakılan demir hurdalar çevik kuvvet polisinin de yardımıyla kamyonlara yüklendi. Hurdacılara 1608 sayılı belediye kanununa göre 208 TL para cezası kesildi. Hurdaların sanayi siteleri bölgelerinde toplanması gerektiğini bildiren ekipler denetimlerin artarak devam edeceğini kaydetti.



TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ

Vatandaşların huzur ve sağlığının birinci öncelikleri olduğunu dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çevre kirliliği yaratan her türlü unsurda ekiplerimiz müdahale ediyor. Kanunlar gayet açık. Vatandaşlarımızın şikayetlerini anında değerlendiriyoruz. Su konuda titiz bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası