Ege Postası
Geri

Bayraklı’da “kurslar” sizi bekliyor

Bayraklı Belediyesi sosyal belediyeciliğin önemli bir kolu olan ücretsiz kurslarıyla da dikkat çekiyor. Satrançtan Çini’ye, pilatesten kuaförlüğe kadar farklı alanlarda birçok kurs imkanı sağlayan belediye vatandaşların taleplerine göre yeni kurslar da açılıyor.
Bayraklı’da “kurslar” sizi bekliyor
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Kasım 2014 Perşembe 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediyesi 2014-2015 döneminde 21 semt merkezinde 63 farklı alanda vatandaşlara ücretsiz kurs hizmeti sunuyor. Geçtiğimiz kurs döneminde 1331 kursiyerin eğitim gördüğü kurslarda bu sene de kayıtlar Bayraklı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve semt merkezleri aracılığıyla alınmaya başladı. Bu dönem içerisinde satranç, yağlı boya resim, ahşap boyama, ev tekstil, giyim, el, makine, kurdele nakışı, çini, gitar, bağlama, takı tasarım, Türk Halk ve Sanat Müziği Koroları, okuma-yazma, drama, kırkyama (patchwork) kuaförlük, pilates, engelli tiyatrosu, engelli halk oyunu, bale, karikatür, hızlı okuma gibi 63 farklı dalda kurslar düzenlenecek.   

SATMA İMKANI VERİLİYOR
Gelenekselleşen kursların yanında farklı dallarda da ücretsiz kurs düzenlediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kurslarımızı Bayraklı’nın 21 ayrı bölgesinde bulunan semt merkezlerimizde halkımızla buluşturuyoruz. Özellikle çalışmayan bayanlarımıza çok uygun el işi kurslarımız var. Kursiyerlerimiz yılsonu sergileri ile hünerlerini sergileme fırsatı buluyor. Kimileri de bunları yine belediyemizin ücretsiz olarak sağladığı stantlarda satma imkanı buluyor” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası