Ege Postası
Geri

Bayraklı’da muhteşem final!

Bayraklı Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve dört gün yayılan Gençlik ve Spor Festivali Murat Boz konseri ile son buldu. Smyrna Meydanı’nı dolduran on binler sevilen popçunun şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.
Bayraklı’da muhteşem final!
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Mayıs 2015 Çarşamba 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali sona erdi. Festivalin son gününde Manavkuyu’dan Smyrna Meydanı’na Ata’ya saygı yürüyüşü gerçekleştirildi. Akşam 21.00’da ise ünlü popçu Murat Boz sevenleri ile buluştu. Konser öncesi bir konuşma yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kalabalığa “Mustafa Kemalin askerleri burada mısınız'” diye sordu. Alandakiler de hep bir ağızdan “evet” diye bağırdı. Başkan Karabağ, “O zaman duyması gerekenlere buradan birkaç sözüm var. Gericiler, bölücüler, Atatürk, Cumhuriyet düşmanları bu sesi duyun. Sizlerle gurur duyuyorum. Bayramınızı kutluyorum” dedi.   


 
BOZ ŞARKILARIYLA COŞTURDU, MÜJDE VERDİ
 
Daha sonra sahneye Murat Boz çıktı. Smyrna Meydanını olduran on binlerce hayranının çığlıkları arasında şarkılarını seslendiren Boz, İzmir’de olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Boz, İzmir’de çekilen ve başrolünde oynadığı “Haydi inşallah” adlı sinema filminin yenisinin yine İzmir’de çekileceğinin müjdesini hayranlarına verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü popçu, konser boyunca coştu, coşturdu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası