Ege Postası
Geri

Bayraklı’ya kuş pazarı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayraklı Güvercin yetiştirme ve kanatlı hayvanları koruma derneğini ziyaret etti.
Bayraklı’ya kuş pazarı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ekim 2012 Pazar 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bayraklı’da güvercin yetiştiren tüm vatandaşları bir arada toplayan Bayraklı Güvercin yetiştirme ve kanatlı hayvanları koruma derneği ilk kez bir Belediye Başkanını ağırladı. Başkan Hasan Karabağ’ı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Özbilmez karşıladı. Çay Mahallesi’nde faaliyetini sürdüren derneğin birçok üyesi bulunduğunu aktaran Özbilmez bir kuş pazarlarının olmadığını dile getirerek Başkan Karabağ’dan bu konuda yardım istedi. 
Sizlerin yanında olacağız
Kuş yetiştiriciliğinin ve özellikle güvercinlerin bir sevda olduğunu bildiğini belirten Başkan Hasan Karabağ, “Güvercin özgürlüğü simgeler. Küçücük evlerimizin çatı katlarında besleriz, büyütürüz. Bazen onlar başka tür güvercinlerle takas edilir. Kimi zaman ciddi fiyatlara da satıldıklarını duydum. Bayraklı’da İzmir’li güvercin ve kuş besleyenler için bir pazaryeri kurabiliriz. Bunun için sizlere iş düşüyor. Çevredeki vatandaşlarımızı da rahatsız etmeyecek uygun bir mekan bakarsanız bir kuş pazarını hayata geçirebiliriz. Bayraklı Belediyesi olarak bu konuda sizlerin yanında olacağız” dedi.
Başkan Karabağ’a hediye güvercin
Başkan Karabağ ve dernek üyeleri daha sonra derneği gezdi. Karabağ güvercinler hakkında Başkan yardımcısı Özbilmez’den bilgi aldı. Özbilmez Başkan Karabağ’a iki tane güvercin hediye etti. Başkan Karabağ’da güvercinleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda özgürlüklerine kavuşturacağını söyledi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası